Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Caras Severin
    Posts
    35
    Posts Thanks / Likes

    Question Am doi prieteni cu Focus ???

    Am doi prieteni cu Focus si au o problema - merge un pic si dupa un minut (maxim) LIPSA AV se poate rezolva sau altul
    Multumesc

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    219
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu e platit abonamentul si cardul e blocat.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Caras Severin
    Posts
    35
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu este asta problema si daca ar fi, pe cele libere OTV,U,DDTV ar tre4buii sa mearga dar se comporta la fel

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Mama Rasia
    Posts
    326
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai nu merg nici alea daca nu e platit !

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Alied States of America
    Posts
    788
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Vulpes View Post
    Am doi prieteni cu Focus si au o problema - merge un pic si dupa un minut (maxim) LIPSA AV se poate rezolva sau altul
    Multumesc
    Receptorul este in custodie? Daca da trebuie reincarcat, daca nu inseamna exista probleme updatarea cardului, sau cardul nu e pus corect. Oricum suna la suport clienti si cere deblocarea, asta in cazul in care cardul este pus corect in slot.

  6. #6
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am si eu aceeasi problema daca cardul Focus este scos din aparat acesta nu se comporta ca un FTA normal.
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  7. #7
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by vancelino View Post
    Pai nu merg nici alea daca nu e platit !
    OTV, U TV si DDTV sunt FTA si nici macar nu sunt din pachetul Focussat asa ca ar trebuii sa mearga.


  8. #8
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ultimul update de soft de la Focus chiar asta a facut. In cazul in care cardul nu are subscriptie valabila nici canalele FTA nu functioneaza. Daca nu mai vor sa mai foloseasca niciodata cardul pot pune alt firmware si se rezolva(nu numai FTA)

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    popescu bogdan PE FACEBOOK
    Posts
    1,096
    Posts Thanks / Likes

    Angry ie

    asa e cum spui, de aia se blocheaza

  10. #10
    I'm the truble man! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Bacau & Iasi .
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si eu am avut problema asta . Am incarcat cardul pe 6 luni iar apoi imi dadea eroare si alte tampenii. Cum am procedat? Am scos recerveru din priza , l-am lasat un minut iar apoi l-am bagat la loc in priza. Si a mers
    Se recomanda a sta cu telecomanda in mana

    Savurati =)))

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Alied States of America
    Posts
    788
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ady18 View Post
    si eu am avut problema asta . Am incarcat cardul pe 6 luni iar apoi imi dadea eroare si alte tampenii. Cum am procedat? Am scos recerveru din priza , l-am lasat un minut iar apoi l-am bagat la loc in priza. Si a mers
    Se recomanda a sta cu telecomanda in mana

    Savurati =)))
    Sa nu mi-o iei in nume de rau da acu 1 an erai Betatester Digi apoi ai avut max acuma focus? Nu maio stiu ce sa cred.\
    P.S.
    mie im merg bine posturile FTA fara subscriptie.

  12. #12
    I'm the truble man! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Bacau & Iasi .
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dap
    nu mint iti dau si nr la contract

    prima data am avut max,apoi beta , dupa focuss si acum imi iau bomm dar raman stzapan acolo)

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Alied States of America
    Posts
    788
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ady18 View Post
    dap
    nu mint iti dau si nr la contract

    prima data am avut max,apoi beta , dupa focuss si acum imi iau bomm dar raman stzapan acolo)
    Te cred ca ai focus dar e cam dubios ca schimbi DTHurile ca "camesile".

  14. #14
    I'm the truble man! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Bacau & Iasi .
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SkySnows View Post
    Te cred ca ai focus dar e cam dubios ca schimbi DTHurile ca "camesile".

    pai .. daca niciun operator nu are ce vreau.

  15. #15
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SkySnows View Post
    mie im merg bine posturile FTA fara subscriptie.
    Si acum mai asteptam sa ne spui ghidusia cu scrisul/cititul UA

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top