Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
 1. #1
  Silver Member Expert
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Sep 2004
  Location
  Timisoara
  Posts
  2,363
  Posts Thanks / Likes

  Default Reclamele de pe TV Sport sabotate de UPC?

  Am sesizat de foarte mult timp o chestie ciudata ce se petrece cu acest canal pe cablu la UPC Timisoara. Urmaresc un meci, catch, etc si exact in momentul in care intra calupul publicitar imaginea incepe sa se dea peste cap(nu stiu cum se numeste tehnic fenomenul), apare imaginea cu color inversion si sunetul dispare, toate acestea in acelasi timp. Credeam ca problema e de la TV Sport insa sambata am pornit si Dream-ul pe TV Sport pentru a urmarii exact acest fenomen si am observat ca nu apare aceasta problema. Prietena mea a crezut(urmarind postul din alta locatie) ca e o problema cu reclama la Red Bull care era difuzata intr-un timp prima in calupul publicitar. Acum e una la materiale de constructii si problema e la fel chiar si atunci cand sunt reclame scurte in timpul unui meci cu semnul P incercuit. Dupa cateva zeci de secunde imaginea isi revine, desigur la mult timp dupa ce prima reclama e terminata. Fenomenul e ciudat si se petrecea in urma cu ceva timp cand intrau reclamele locale pe Pro tv insa la TV Sport nu sunt reclame locale. Nu stiu daca problema e in toata Timisoara insa in zona centrala este. Mai sunt locuri unde apare aceasta problema?


 2. #2
  Gold Member Expert
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Sep 2005
  Location
  Tr. Severin
  Posts
  3,273
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Problema poate aparea din aparatura CATV si se datoreaza imbecililor care concep tehnic reclama ( urmareste orice reclama si vezi ca atunci cind incepe brusc volumul/tonalitatea etc devin mai stridente )

 3. #3
  Senior Member Expert
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Dec 2006
  Posts
  1,147
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Quote Originally Posted by smv167 View Post
  concep tehnic reclama ( urmareste orice reclama si vezi ca atunci cind incepe brusc volumul/tonalitatea etc devin mai stridente )
  Cum adica concep tehnic reclama ?
  Sunetul nu are nici o legatura cu ce a zis Vasilis. Intradevar sunetul este mai tare la reclame fiindca este muuuulllt mai bine (si mai scump penntru client) facut, vorbesc de filtrare si compresie (a nu se confunda cu compresia mpg). Pe cand la emisiunile normale sunetul e "crud".
  Nu sunt in Timisoara ca sa vad efectele dar nu cumva problema apare cand imaginea devine prea alba si "joaca" marginile? Stiu ca reclama la RedBull este pe fond alb si un echipament prost nu reactioneaza bine la la nivele extreme ala semnalului de luminanta.

 4. #4
  Silver Member Expert
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Sep 2004
  Location
  Timisoara
  Posts
  2,363
  Posts Thanks / Likes

  Default

  In seara asta am facut o captura cu telefonul mobil. Se aude un zgomot de fond acesta nefiind de la tv ci de la Dreambox la care sunetul iese prin amplificator se si vede cand il inchid, apoi la scurt timp imaginea isi revine. Tot in seara asta au fost si calupuri publicitare care au mers ok.

  http://s4.photobucket.com/albums/y12...t=MOV00001.flv


 5. #5
  Haiduc Expert
  Join Date
  Jan 2005
  Location
  Latitude: 44.202°, Longitude: 27.322°, Bărăgan City
  Posts
  1,735
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Încearcă filmarea fără să mai mişti telefonul, ...hai că se poate....
  Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top