Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 31

Thread: Problema gbox

  1. #1
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema gbox

    Ciudatenie maxima:
    Configuratie dream 500,img 3.40 maxvar +gbox 21b
    Addonuri instalate: drtic, bitrate viewer,flexemu. In configuratia asta si cu i=2 totusi apar cards dist 3. Care o fii problema?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Posibil ca nr de cards primite cu I=2 sa fie mai mare de 1024, si atunci gbox-ul face automat I=3. Nu stiu cum se poate modifica asta, dar am citit undeva ca se poate.
    Eventual scade valoarea X si lasa I=2.

  3. #3
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mvictor View Post
    Posibil ca nr de cards primite cu I=2 sa fie mai mare de 1024, si atunci gbox-ul face automat I=3. Nu stiu cum se poate modifica asta, dar am citit undeva ca se poate.
    Eventual scade valoarea X si lasa I=2.
    Daca face i=3 gboxul de nebun nu face decat sa-si adauge carduri. Chestia cu x am incercat-o si degeaba.Chair daca-i pun 2 tot asa face, iar atunci varianta cu mai mult 1024 e exclusa pt ca cei aprox 100 de provd*2 se duc pe undeva la pe la 200
    Da-mi un link ceva cu ce ai citit daca mai ai .
    Merci

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    79
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by clader View Post
    Ciudatenie maxima:
    Configuratie dream 500,img 3.40 maxvar +gbox 21b
    Addonuri instalate: drtic, bitrate viewer,flexemu. In configuratia asta si cu i=2 totusi apar cards dist 3. Care o fii problema?
    Foloseste gbox 2.25 si problema se rezolva. Am observat acelasi lucru. La gbox 2.25 nici nu e indicat mai mult de i=2

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    on line
    Posts
    162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sau si mai bine : treci la CCcam

  6. #6
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cccam e facut de niste parsivi , uita`te la 170 si vei vedea de ce .

  7. #7
    cel mai frumos Mentor
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    831
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    cccam e facut de niste parsivi , uita`te la 170 si vei vedea de ce .
    Di ce blano?ca leaga si gboxu?il leaga numa local, defapt nici nu se leaga la el ci arunca ECMurile in hashtable de la gbox.

  8. #8
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici eu nu sint fan cccam. L-am testat si nu m-a impresionat deloc. Desi vad ca echipa gbox e in concediu prelungit momentan nu ma bate gandul sa-l schimb cu altceva.

  9. #9
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ciuband View Post
    Foloseste gbox 2.25 si problema se rezolva. Am observat acelasi lucru. La gbox 2.25 nici nu e indicat mai mult de i=2
    Gbox 2.25 se comporta(cel putin la mine) ok in momentul in care ai putine peers mai exact sub 15. De aici in sus nu mai e stabil deloc. Am ramas la 21b pentru ca mi s-a parut de departe cea mai stabila varianta existenta. O sa mai fac teste cu ceva modificari in gbox_cfg sa vad daca rezista mai bine 2.25

    Update
    Cu gbox 2.25 si cu mici modificari de gbox_cfg(nu ca ar avea vreo treaba cu distantele) vad ca nu mai intra cards dist. 3 acum sa vad cat rezista

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by clader View Post
    Gbox 2.25 se comporta(cel putin la mine) ok in momentul in care ai putine peers mai exact sub 15. De aici in sus nu mai e stabil deloc. Am ramas la 21b pentru ca mi s-a parut de departe cea mai stabila varianta existenta. O sa mai fac teste cu ceva modificari in gbox_cfg sa vad daca rezista mai bine 2.25

    Update
    Cu gbox 2.25 si cu mici modificari de gbox_cfg(nu ca ar avea vreo treaba cu distantele) vad ca nu mai intra cards dist. 3 acum sa vad cat rezista
    nu ca as fi io mare smecher da , in cwshare la mine am

    Code:
    N: { 00 01 03 30 1250 3000 }    								
    X: { 0A }											
    I: { 03 }
    momentan in 7 peeruri am 800 si ceva de carduri

    poate va ajuta la faza cu x=......


    si gboxu e newcs daca bine stiu 2.21 , nu ca ar fi pe croteam deja 2.26 :P)

    bafta

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    79
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sinangel View Post
    nu ca as fi io mare smecher da , in cwshare la mine am

    Code:
    N: { 00 01 03 30 1250 3000 }    								
    X: { 0A }											
    I: { 03 }
    momentan in 7 peeruri am 800 si ceva de carduri

    poate va ajuta la faza cu x=......


    si gboxu e newcs daca bine stiu 2.21 , nu ca ar fi pe croteam deja 2.26 :P)

    bafta
    x nu poate fi mai mare de 10. Orice ai trece peste 10 nu are efect. Poti sa-l scoti de tot si vei avea tot 10. Gbox 2.25 se coporta bine la mine dar cu i=2. De la 3 in sus devine instabil atunci cand ai nr mare de peers.

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ciuband View Post
    x nu poate fi mai mare de 10. Orice ai trece peste 10 nu are efect. Poti sa-l scoti de tot si vei avea tot 10. Gbox 2.25 se coporta bine la mine dar cu i=2. De la 3 in sus devine instabil atunci cand ai nr mare de peers.
    asa e , de la 3-4 in sus , incep si iti dispar peerurile sau devin albastre :P) (vezi numa vcards)

    e x {0A} exact ca sa nu shie 10 :P)

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    293
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @clader: m-am lovit de aceeasi problema ca si tine.
    Este un bug recunoscut al unei variante de gbox 2.1b.
    Nu renunta la 2.1b pentru asta.
    Am rezolvat-o simplu punand alta varinata de gbox in bin.
    Cu I=2, jongland din X si folosindu-te de liniile G (atentie la cardurile conax) si Y ti-l poti seta bine, fara a pierde nimic.
    Iti vor ajunge 4-500 de carti ''bune''.
    De altfel, ti-am trimis un PM.

    Cu respect,
    dolby.
    For a better world!

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    on line
    Posts
    162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu toate ca nu mai folosesc gbox imi aduc aminte care e jmecheria : I:2 si ignore.list bun. Apoi poti sa ai X: oricat ca e destul de greu sa ajungi la 1024.
    Aporpos... in versiunea 2.1b mergea X: setat mai mare decat A.

  15. #15
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dolby View Post
    @clader: m-am lovit de aceeasi problema ca si tine.
    Este un bug recunoscut al unei variante de gbox 2.1b.
    Nu renunta la 2.1b pentru asta.
    Am rezolvat-o simplu punand alta varinata de gbox in bin.
    Cu I=2, jongland din X si folosindu-te de liniile G (atentie la cardurile conax) si Y ti-l poti seta bine, fara a pierde nimic.
    Iti vor ajunge 4-500 de carti ''bune''.
    De altfel, ti-am trimis un PM.

    Cu respect,
    dolby.
    Merci! Am vazut o sa tin cont de sugestii. Ai PM

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top