Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    GOLD Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    BEIRUT
    Posts
    52
    Posts Thanks / Likes

    Default Is Your Stb Decoding The Following?


    Hi there. With the presence of keys for cyfta , polsat, D+ on Astra, sexview,
    mct & a variety of biss keys, what do your stb able to emulate without the
    use of card sharing? My starsat 4200 cannot decode other than mainly + & CABO on Hispa & TPS on Hotbird

  2. #2
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hi gjawhar,

    I have starsat 4000, how I can get sexview I have update it with the last software.

    Thanks

  3. #3
    GOLD Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    BEIRUT
    Posts
    52
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hi I don't know how? in the softcam key there are keys for sexview & mct
    but I have a doubt if we load these keys the related channels will not open.

    I have a problem updating the softcam keys. It failed with the keyeditor 2.1
    do you know why & what do u use to update the keys (editor & softcam)

    How can I add a new key in the manual editor, i can only upddate a key sequence, not more.

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default

    I'm like you my friend, I don't have too much experience with this, I downloaded key editor 1.2, but i didn't try it yet, I will give you a reply if it is ok.
    bye

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    somewhere in a middle of nowhere
    Posts
    859
    Posts Thanks / Likes

    Default

    hello that softcam is working only for starsat families 550...3500
    as i explained on my thread "STARSAT UPDATES Q&A AND MORE"
    DREAMBOX 500S
    STARSAT 550D SUPER
    DISH 140CM PARABOLE
    LNB GRUNDIG

  6. #6
    GOLD Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    BEIRUT
    Posts
    52
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hi
    for me I tried keyeditor1.2 with associated softcam with .key file extension
    but it failed to negociate with 4200

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default

    So, for starsat 4000 & 4200 we have to update software in order to have the keys updated.
    Last edited by tjayfox; 26th March 2007 at 18:16.

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    somewhere in a middle of nowhere
    Posts
    859
    Posts Thanks / Likes

    Default

    yes that's right.in sw the keys are included
    DREAMBOX 500S
    STARSAT 550D SUPER
    DISH 140CM PARABOLE
    LNB GRUNDIG

  9. #9
    Gold Member Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Lahore
    Posts
    3,718
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tjayfox View Post
    So, for starsat 4000 & 4200 we have to update software in order to have the keys updated.
    are you using the clone s/w?
    engel be 3500
    FTE S 100
    Echolink EL 700 FTA
    Echolink EL 700 FTA plus
    Echolink EL 777 FTA
    Starsat SR X4000D
    Starsat SR X4200
    Starsat SR X5100
    Starsat SR X5200
    U4111 universe
    U4112 universe
    U4114 universe
    xtream2
    clarke tech 1200 fta
    comag sl35-s
    Boca sl35
    visionx
    fte max 100s
    Fte Max 100S
    Humax IRCI-5400z
    Asiasat 3S,NSS 6,Insat 4B,Thaicom2/5,Intelsat7/10,HB 6/7A/8

  10. #10
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default


    there is a software named : ( All[XX] key editor), that opens the .bin file and you import softcam file and insert code, than you export the file in .bin format. But it didn't work with me, did anyone try it

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top