Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5

Thread: Aparat copt?

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Default Aparat copt?

    In urma cu o ora am inceput sa am ceva probleme cu receptorul mergea sacadat si am crezut ca este antena am incercat cu salook micro+ si antena este perfect instalata am crezut ca este antena dar se pare ca nu dupa ce adat revenire la setarile fabricantului aparatul indica doar 10 % deci 0 si satlook perfect. Ce ar putea sa fie?

  2. #2
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ia-o incet si spune mai intai despre ce receptor e vorba.
    Face asa pe toate canalele? Prin revenirea la setarile din fabrica ai pierdut setarile canalelor. Antena e fixa sau mobila? Da mai multe detalii.

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Onesti
    Posts
    99
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dupa ce ii dai revenire la set. fabrica si apare "Prima instalare" opresti decodorul din telecomanda si il repornesti ,dupa care ii dai cautare.

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Receptorul este hyundai 1160 de la digitv Ŕcum a gasit canalele dar nu se vede imagine si nu apare nici o alarma doar canal criptat daca este cu cartela inauntru nu se vede nici un canal daca o scot se vede U,OTV,Digi info,... cele care nu sunt codate.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dromihetes View Post
    In urma cu o ora am inceput sa am ceva probleme cu receptorul mergea sacadat si am crezut ca este antena am incercat cu salook micro+ si antena este perfect instalata am crezut ca este antena dar se pare ca nu dupa ce adat revenire la setarile fabricantului aparatul indica doar 10 % deci 0 si satlook perfect. Ce ar putea sa fie?
    S-ar parea ca ai nevoie de alt LNB.Daca iti merg anumite frecvente si altele nu, sigur ai nevoie de alt LNB. Frecventele lui gigi sunt la capat de banda iar lnb-urile lor sunt proaste si dupa un timp se intampla sa ai semnal doar pe pofte.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top