Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3

Thread: Dilema MARE!!

 1. #1
  Senior Member Expert
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  1,139
  Posts Thanks / Likes

  Default Dilema MARE!!

  problema.. stau intr-un cartier de case, la un vecin mai sus in cartier, instalatie: Antena fixa, reglata brici.. 2xlnb, diseqc, hotbird+sirius, reciever echolite, cartela max.. merge totusl ok pana in jurul orei 18-19. De la aceasta ora, un TP max nu mai merge nici cu slujbe! Am adus recieverul la mine, la mine merge.. Am dus la el altul, nu merge, am schimbat vreo 4 lnb`uri.. degeaba! am schimbat diseqc`ul.. degeaba! chiar si cablul l-am schimbat.. degeaba! la inceput am dat vina pe tensiune, seara avea in jur de 190V, dar am pus acum problema aici deoarece de 3 zile are tensiune normala. Ce sa-i mai fac

  precizez tp`u care nu merge 12149..

 2. #2
  Senior Member Expert
  Join Date
  Jan 2006
  Location
  Europa
  Posts
  1,480
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Aceeasi problema o am eu cu tp-ul de max de pe W2. La mine se manifesta de genul urmator: in interval de mai putin de o sec nivelul de semnal urca si coboara fara incetare de la 0 la 76%. De jumatate de an am incercat tot: schimbat lnb, diseq, cablu, receptor, invelit lnb in staniol - nu tine nimic. Fenomenul apare seara, de regula dupa ora 18-19 si tine pana a doua zi pe la 9 dimineata. Acest fenomen am inteles ca poate fi indepartat doar prin schimbarea locului in care este amplasata antena. Din pacate eu nu am putut pune in practica aceasta idee pt ca nu am unde sa o mut (stau la bloc si era singurul loc unde am iesire spre satelit).
  Gigel


 3. #3
  Gold Member Expert
  Join Date
  Jan 2005
  Location
  ALBA_IULIA
  Posts
  3,739
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Daca aveti vreun transmitator pt celulare in apropiere sau vreun radioamator poate sa va dea probleme numai pe anumite frecvente.
  Mi sa intimplat o data .Solutia: am infasurat LNB-ul in staniol (ala de bucatarie)mai putin partea din fata si lam strins bine sa faca contact cu partea metalica de la mufa.
  Nu zic ca e 100% asta dar poate fi si asta.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top