Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    IS
    Posts
    69
    Posts Thanks / Likes

    Default captura pe laptop

    Salutare,
    De curand mi-am cumparat un laptop si as vrea sa stiu daca as putea face captura de pe receiverul satelit (strong 6355); de ce program am nevoie...
    Mentionez ca laptopul nu are prea multe porturi ( 3 usb, unul care are 15 pini...pe 3 nivele cate 5 pini)
    De asemenea as vrea sa stiu daca pot face update la patch-uri, key's etc (nu are serial port ca pc cu care incarcam pana acum patch-urile)?
    As putea folosi stiu eu niste mufe adaptoare?
    STRONG SRT6355>V-BOX II 60 POZ.>OFF-SET 1,2>DIGI. GOLD 0,3dB>62E-4W

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    sibiu
    Posts
    360
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai bine postezi la sectiunea PC sau off-topic.
    pct. 1 Daca placa grafica nu are intrare (si bag de seama ca nu e VIVO la laptop) nu vad cum ai putea face decat numai cu un tuner TV...
    pct. 2 Pentru asta se recomanda un adaptor USB-serial si se gasesc mai peste tot la firme de calculatoare. pai ala cu 15 pini e serialul !
    VU+ UNO (BlackHole) & Dreambox 500+ S, LNB Inverto Black Ultra, antena 1.1 m TRIAX, Optibox H-H DM3800 USALS, Telekom - Focus - Freesat

  3. #3
    Bla bla bla... Mentor
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    La malul mării... Negre(Ro) si/sau a Nordului (N)
    Posts
    817
    Posts Thanks / Likes

    Smile Fyi

    Quote Originally Posted by catasat View Post
    Salutare,
    De curand mi-am cumparat un laptop si as vrea sa stiu daca as putea face captura de pe receiverul satelit (strong 6355); de ce program am nevoie...
    Mentionez ca laptopul nu are prea multe porturi ( 3 usb, unul care are 15 pini...pe 3 nivele cate 5 pini)
    De asemenea as vrea sa stiu daca pot face update la patch-uri, key's etc (nu are serial port ca pc cu care incarcam pana acum patch-urile)?
    As putea folosi stiu eu niste mufe adaptoare?

    http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=46360

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poti face captura pe laptop cu cu un device extern usb ca acesta http://reviews.cnet.com/Dazzle_DVC_8...7-4438943.html , dar sunt mai multe , mai cauta .

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    IS
    Posts
    69
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc pt raspunsuri.
    Mariust5 stii unde as putea gasi asa ceva pe la noi ,vreun magazin ceva....
    STRONG SRT6355>V-BOX II 60 POZ.>OFF-SET 1,2>DIGI. GOLD 0,3dB>62E-4W

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dute la orice magazin specializat in calculatoare si explica-le ce vrei , normal ar trebui sa aiba , daca nu ca asta ( e cam vechi ) altceva mai bun . Personal nu am cumparat niciodata asa ca mai multe nu stiu . Mult noroc .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top