Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    219
    Posts Thanks / Likes

    Default Emite Pro TV si in varianta standard pe c30?

    La o noua cautare receptorul a adaugat in sita si Pro TV SD.
    Imagine nu e , sunetul merge.Banuiesc ca e transmis tot in mpeg-4 din moment ce nu se vede.
    I-mi poate confirma cineva?

  2. #2
    Junior Member Master
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Bucuresti AREA 51
    Posts
    66
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut ! Da , confirm receptia Pro Tv SD pe canalul 30 in mpeg 4 . Testat cu KWORLD DVB-T 220 & Topfield TF7700HTCI .

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    confirm ok . se vede brici

  4. #4
    Junior Member Master
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Bucuresti AREA 51
    Posts
    66
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nfsu View Post
    confirm ok . se vede brici
    Se vede brici poate pe un Tv cu tub CRT dar daca te uiti pe un LCD imaginea nu este chiar buna

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se vede doar un pic mai bine decat transmisia de pe C 54, are in jur de ~1,5Mb/s(ce vad eu in PDVD) fata de ~12Mb/s la HD

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    44
    Posts Thanks / Likes

    Default ProTV pe C30

    Eu prind ProTV SD pe C30 perfect in zona Apaca (la etajul 1, cu o antena de camera). Calitatea e mai buna decat la C54!

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by c_teodor View Post
    Eu prind ProTV SD pe C30 perfect in zona Apaca (la etajul 1, cu o antena de camera). Calitatea e mai buna decat la C54!
    Nu inteleg, vorbiti de transmisie digitala sau de cea analogica ?
    Cu respect,
    Costi

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Costi Guy View Post
    Nu inteleg, vorbiti de transmisie digitala sau de cea analogica ?
    Cu respect,
    Costi
    pe 30 e numai digital, analog e pe 31

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top