Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Romania
    Posts
    272
    Posts Thanks / Likes

    Default Software update Humax Digi+ II (1.00.06 / 13 Martie 2007)

    Se pare ca a aparut noua versiune de soft si pentru Humax II. Detalii despre modificari si imbunatatiri (daca este cazul) in curand....

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    106
    Posts Thanks / Likes

    Default Update SW pentru Humax Digi+ II

    al meu Humax II tocmai si-a facut update - versiune curenta BRFSNA 1.00.06 cu data de 13 Mar 2007

    noroc !
    Last edited by @teddy; 22nd March 2007 at 14:40. Reason: typo
    Dm7o2o, Humax Digi+II, H.S.S.11.60, Invacom Twin 0.3 (but offline 4 now)

    "American components, russian components, aaall made in Taiwan"
    (c) Armagedon 1998

  3. #3
    Administrator Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    8,509
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Corectari de bag-uri !
    Nu o sa se mai blocheze anumite receivere.

    Fanta
    Dupa ce am confiscat domeniul liga1.ro a venit randul ligii a doua : http://www.lpf2.ro


    http://www.liga1.ro/ cel mai tare site din lume dedicat fotbalului autohton.
    Vizitati-l si o sa primiti de la mine !

  4. #4
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dar care a fost motivul blocarii acelor receptoare? Si de ce doar "anumite" si nu toate Humax II aveau acele simptome (daca nu e secret de stat) ?

  5. #5
    Administrator Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    8,509
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Implementarea unor norme de securitate de la nagravision.Acel update pentru card se facea pe serii de cartele.

    Fanta
    Dupa ce am confiscat domeniul liga1.ro a venit randul ligii a doua : http://www.lpf2.ro


    http://www.liga1.ro/ cel mai tare site din lume dedicat fotbalului autohton.
    Vizitati-l si o sa primiti de la mine !

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O singura chestie mai najpa... in loc de "Ş, ş" este "Ţ, ţ" peste tot prin meniu. In rest pare la fel...
    Dm7o2o, Humax Digi+II, H.S.S.11.60, Invacom Twin 0.3 (but offline 4 now)

    "American components, russian components, aaall made in Taiwan"
    (c) Armagedon 1998

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Lamuriti-ma si pe mine: am un Humax Digi +. Ce fel de receiver este? Humax I,II ? Il pot folosi ptr imperechere cu al 2 receiver? Exista un soft nou ptr el?

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mircea75 View Post
    Lamuriti-ma si pe mine: am un Humax Digi +. Ce fel de receiver este? Humax I,II ? Il pot folosi ptr imperechere cu al 2 receiver? Exista un soft nou ptr el?
    Digi+I are un plastic negru pe panoul frontal de sus pana jos iar Digi+II il are doar in centrul panoului . In spatele lui se afla senzorul pt telecomanda. Soft mai nou este pt Digi+II.Niciunul nu se poate imperechea cu altul.

  9. #9
    allex2007
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Tot pe TP-ul cu Digi Info (12.607 GHz) se afla update-ul de soft pentru Humax Digi+II? Am incercat de cateva ori acum si nu-mi gaseste nici o varianta noua de soft, nici automat, nici manual.

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by allex2007 View Post
    Tot pe TP-ul cu Digi Info (12.607 GHz) se afla update-ul de soft pentru Humax Digi+II? Am incercat de cateva ori acum si nu-mi gaseste nici o varianta noua de soft, nici automat, nici manual.
    Tot acolo , mai insista............

  11. #11
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mircea75 View Post
    Lamuriti-ma si pe mine: am un Humax Digi +. Ce fel de receiver este? Humax I,II ?
    Humax Digi+I :
    [IMG]http://img.photobucket.com/albums/v232/*********/antene/HumyDigi.gif[/IMG]

    Humax Digi+ II :

    [IMG]http://www.********.com/poze/humax/image4.jpg[/IMG]




    Humax Digi+III :
    [IMG]http://img.photobucket.com/albums/v232/*********/antene/Humax3-8.jpg[/IMG]

  12. #12
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mi-a facut si mie aseara update, si de bun ce e softul dupa 1 ora s-a blocat pe PPROTV. A urmat operatiunea stecherul ca telecomanda era obiect de decor, nu stiu de ce dracu o mai are ca tot trebuie sa iesi din plapuma sa stingi receptorul
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  13. #13
    allex2007
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Quote Originally Posted by johnny-m View Post
    Tot acolo , mai insista............
    Nu merge, am insistat suficient, nu gaseste nici o varianta de soft. Am mai facut update de soft si nu e nevoie de insistente daca softul exista pe TP. Poate au suspendat update-ul din cauza problemei cu diacriticele aiurea din meniu. Daca cineva mai reuseste astazi sa faca update pentru Humax Digi+II il rog sa semnaleze acest lucru si sa ne lamureasca daca a gasit din prima sau a insistat.

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pytonu View Post
    nu stiu de ce dracu o mai are ca tot trebuie sa iesi din plapuma sa stingi receptorul
    La mine este invers,se intimpla la Hss-3169.Dupa ce il opresc in standBy iar,dupa aproximativ 3-4min cind sa-l repornesc,nu mai pormeste''ramane blocat,in standBy'' de nu mai imi ia nici o comanda.Singura solutie este sa il restartez din spate.Am de gind sa le fac o vizita eu personal sa-l schimb...,cind ma gindesc ca iar trebuie sa astept trei zile ce se inperecheaza cartela

    no offence .
    Cred ca Dumnezeu a pierdut Romania la poker!
    Suntem o natie de cersetori...

    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII



  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc mult! Deci trebuie sa-mi cumpar cele 2 receivere Humax III ptr a plati un singur abonament. Asta-i viata!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top