Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22

Thread: Nokia 6288

  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,536
    Posts Thanks / Likes

    Default Nokia 6288

    Cine ma poate ajuta cu decodarea unui Nokia 6288 , codat Vodafone Spania...
    Astept raspuns la pm...
    Rapidist pur singe...

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din cate stiu trebuie rescris softul si nu e asa ieftin .
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    92
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by paulino View Post
    Cine ma poate ajuta cu decodarea unui Nokia 6288 , codat Vodafone Spania...
    Astept raspuns la pm...

    incearca sa cumperi codul de dezactivare de la vodafone .. sau sunt forumuri unde se pot cumpara codul pentru el (atentie e un telefon bazat pe BB5 in care nu se mai poate calcula un cod de deblocare, fiecare telefon e blocat cu un cod aleeator facut de providerul de unde l-a cumparat telefonul) un cod pe la vodafone spania cred ca costa intre 60-100 Euro pe forumuri iar la vodafone serviciul clienti poate de la 0-30 de euro daca esti detinatorul legal al acestuia


    o Zi buna, Florin

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    213
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by paulino View Post
    Cine ma poate ajuta cu decodarea unui Nokia 6288 , codat Vodafone Spania...
    Astept raspuns la pm...
    De decodat nu se poate decoda numai sa obtii codul de deblocare contra cost de la Vodafone iar codurile nu sunt aleatoare ele se calculeaza in funcie de IMEI si operatorul de retea iar la aceste modele BB5 din care fac parte inca nu s-a gasit nici o solutie pentru deblocare si nici algoritmul de calcul al codului . Sun foart multi care detin tel de acest tip care stau cu ele trase pe drealta si se cam asteapta de ceva timp. Poate cine stie se gaseste cineva care sa gaseasca solutia.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    212
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da-mi IMEI-ul si iti dau codul. Am un softulet care calculeaza codul dupa imei, poate te ajuta.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    213
    Posts Thanks / Likes

    Question

    Quote Originally Posted by @MIRCEA View Post
    Da-mi IMEI-ul si iti dau codul. Am un softulet care calculeaza codul dupa imei, poate te ajuta.
    Ai mai folosit acel calculator de cod si la alte telefoane de acest gen ? Atentie daca introduci mai multe coduri incorecte cind o sa gasesti adevaratul o sa ai surpriza cu nu o sa mai poti introduce codul . Deci mare atentie !

  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu zic ca nu va merge decat cu rescrierea softului Povestea cu "calculatorul" merge in momentul cand telefonul e blocat in Orange (de ex) si se vrea liber pe toate retelele din Ro.Daca vine de afara nu va accepta decodarea prin acest sistem.
    P.S.
    Acuma am vazut Vodafone Spania, cine stie...
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    212
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @nicnec
    Am mai folosit acel soft pentru un nokia n70 , n72 si un nokia 6230i si a mers.Nu bag mana in foc ca merge, dar cine stie.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    213
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by @MIRCEA View Post
    @nicnec
    Am mai folosit acel soft pentru un nokia n70 , n72 si un nokia 6230i si a mers.Nu bag mana in foc ca merge, dar cine stie.
    N70 si N72 sunt BB5 dar 6230i nu este din aceeas categorie este DCT4 si acela se face cu un calculator de cod. As vrea si eu macar numele la acel calculator .Va spun din experienta aceste tel. BB5 inca nu s-a gasit nici o solutie sunt ceva informatii ca ar fi in Iugoslavia cineva care ar avea solutia vestitul DEJAN C. daca ati auzit.
    @Mircea daca detii un asemenea soft dece nu esti un om realizat pina acum cu o vila doua si citeva masini tari sau poate cine stie chiar esti !

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    212
    Posts Thanks / Likes

    Wink

    Trebuie sa fii sarac ca sa fii membru unui forum?
    Softul cu pricina nu e secret se numeste MCODE si se foloseste doar pt. nokia. Nu ma pasoneaza telefoanele am un nokia n72 si mi-e suficient.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    213
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cei cu bani nu sunt pe forum-uri de genul acesta ei au alte pasiuni iar multi dintre noi ce facem aici este un hobi nu o afacere dar sa sti ca am amici ca s-au realizat pe urma tel. mobile si sunt destui care au pornit de la un hobi si acum sunt cu buzunarul plin. De ce nu testezi calcul. si pe tel lui "paulino" poate merge!
    Hai ca am cam deviat cam mult de la discutiile acestui forum !
    Succes baieti!

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    212
    Posts Thanks / Likes

    Default

    As vrea sa-i dau codul sa-l probeze ca mai facut curios dar nu mi-a dat imei-ul.

  13. #13
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,069
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by @MIRCEA View Post
    Trebuie sa fii sarac ca sa fii membru unui forum?
    Softul cu pricina nu e secret se numeste MCODE si se foloseste doar pt. nokia. Nu ma pasoneaza telefoanele am un nokia n72 si mi-e suficient.
    Mirciulica, MCODE-ul este pentru calcularea codului de siguranta si NU pentru calcularea codului de retea. Omu' vrea cod de retea asa ca softul tau nu-l ajuta cu nimic. Pe viitor citeste si tu cu atentie ce vor altii si nu mai da sfaturi aiurea!

    gompo

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    155
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by @MIRCEA View Post
    Trebuie sa fii sarac ca sa fii membru unui forum?
    Softul cu pricina nu e secret se numeste MCODE si se foloseste doar pt. nokia. Nu ma pasoneaza telefoanele am un nokia n72 si mi-e suficient.
    Deranjez si eu cu o intrebare.
    Nokia n72 am si eu ,si nu am gasit ce combinatie de taste se foloseste ptr blocare ,deblocare tastatura?
    Nu de alta ,dar atunci cand mai ai ceva in buzunarul in care tii telefonul ,la anumite miscari se mai apasa cate o tasta doua.
    Sau nu stiu eu cum se face ,sau chiar nu se poate bloca ,debloca tastatura.
    Multumesc anticipat de raspuns

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    212
    Posts Thanks / Likes

    Default

    petrica_dumitriu
    Ai P.M.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top