Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16

Thread: dolce cu 7025

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default dolce cu 7025

    Cartela dolce merge pe un DM7025?
    Nu am vazut nici o precizare pe tema asta!
    Eu ma chinui de citeva zile si nu prea reusesc!

    MA POATE AJUTA CINEVA?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    290
    Posts Thanks / Likes

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu intrebam despre DM7025 si nu despre 500,7000 sau 7020.
    howto l-am citit de m-am saturat, l-am pus in practica dar nu merge!

    ce script se activeaza?

  4. #4
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu cred ca e vreo diferenta. Ideea e ca procesele trebuie sa porneasca in felul urmator: newcs, cs2gbox, gbox. Daca ai facut totul corect trebuie sa mearga. Incearca sa le pornesti din telnet. Ti-am trimis ceva pe pm

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    290
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vezi ca merge si cu cccam, am impresia ca e si mai usor, nu stiu sigur daca e vreun tutorial, dar am impresia ca in afara de un switch cu box id nu mai faci mai nimic...

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    75
    Posts Thanks / Likes

    Default boom pe dream500 help!

    Salut!
    Ma ajutati si pe mine? Nu ma pricep deloc la Linux, Dream500 am de 3 zile. Am reusit sa-l conectez la PC prin serial si retea. Am pus Gemini 3.40, m-am chinuit sa fac ce scrie in "HowTo Boom&Dolce on Dreambox" dar nu merge. Am cateva intrebari:
    -unde se afla fisierul "cwshare.cfg" propriu?
    -care este noul script care trebuie atasat in arhiva in var\script cu drepturi 755 pe el?
    -cum vad ce cam-uri sunt instalate?
    -cum instalez un cam?
    -cum vad lista cu script-uri si cum le activez?
    -in blue panel ce trebuie sa selectez, Commonintreface sau Gbox/NewCS?
    Sunt in ceata rau de tot, ma poate indruma cineva pas cu pas ce trebuie sa fac sa vad Boom cu card original pe Dream500?
    Multumesc anticipat.

  7. #7
    somnambul Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orion's Belt
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by clader View Post
    Nu cred ca e vreo diferenta. Ideea e ca procesele trebuie sa porneasca in felul urmator: newcs, cs2gbox, gbox. Daca ai facut totul corect trebuie sa mearga. Incearca sa le pornesti din telnet. Ti-am trimis ceva pe pm
    Din pacate inca nu exista cs2gbox pentru Dm7025.
    @cvcris - incearca eventual cu cccam.
    Numai bine!

    Jucarii pentru copii:
    DM500s, DM7025s, DM800HD, Strong SRT4400, Conserva Boom, HH Strong 2100, Offset 1.2 AL (Strong), Sharp 0.5 db, TH50PV70. Abo Boom + Focus (pre-pay).

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    varianta 1: cccam direct
    varianta 2: cccam care se conecteaza la newcs care citeste direct card-ul

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    75
    Posts Thanks / Likes

    Default boom pe dream500 help!

    Am reusit.
    Multumesc celor care s-au oferit sa ma ajute, in special lui SatWien.

  10. #10
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91N 25.36E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Extraordinar, ma kinui de 2 ore si nu reusesc cu newcs-cs2gbox-gbox , nu o ia din loc, cu cccam merge l asecunda, ii bag boxkey si gata.
    Help careva, cu niste config sau ceva, tutorialul ala e incomplet.... ce gbox merge, am incercat cu 224.

    Thx
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,781
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu nu ntaleg ce este asa de greu cnd n gbox trebuie sa pui serialul de la card si boykey si apesi pe verde si merge !
    newcs-cs2gbox-gbox ? pt ce ?



    Antes de postear en este foro, lea las normas y presntese. Y al presentarse respete las normas N 1. Gracias

    NORMAS: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=59064

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    190
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce este asa de greu de inteles ? pune mana si ceteste una alta..sau poate ai tu vreo versiune de gb care face treaba bine cu tipul nou de carduri nds..nu confunda sly it si uk cu .....

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    hmmm... aseara am testat pe dm500 dolce-le si nu vroia sa mearga, desi nu am schimbat nimic in configuratie.
    o pun doar la misto in dreambox, folosesc receiverul oficial, mi se pare mai util (comercial) UI-ul.

  14. #14
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91N 25.36E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    L-am tot kinuit, cccam cu newcs merge de rupe, cccam singur merge iarasi, insa cu gbox si cs2gbox nu birui sa-l pun in functiune, nu stiu ce dreq poate sa aiba, ma dispera....
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    34
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aceiasi problema de mai sus- am Dream 500 de azi si ma descurc greu{deloc} cu folosirea cartelei de Dolce in Dream si garnisirea receptorului cu programe pentru eventuala folosire la sharing.Multumesc anticipat

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top