Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23

Thread: Tps bin

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    35
    Posts Thanks / Likes

    Default Tps bin

    Salutare,
    nu-mi mai merg francezi de pe hotbird cu Tps bin, desi am schimbat citeva tps binuri pina acum,stie cineva un tps bin care merge?

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by viosat View Post
    Salutare,
    nu-mi mai merg francezi de pe hotbird cu Tps bin, desi am schimbat citeva tps binuri pina acum,stie cineva un tps bin care merge?
    vezi topicul: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=45686&page=2

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    35
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi mult first zipper,merge cum ai spus.

  4. #4
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    macar astia noi in DM-uri sa ne ajutam, ca in rest e chestie de "INTERES" si "FES"

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by first_zipper View Post
    macar astia noi in DM-uri sa ne ajutam, ca in rest e chestie de "INTERES" si "FES"
    intrebare de copil , si totusi unde pun tps.bin -file-ul , in /var/keys/ ?

    ca gboxu nu mi-l desface , imi tre ceva plugin pe langa?

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    35
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da trebuie pus in var/keys, dar din cite stiu eu merge doar cu MgCamd,CCCamd,si EvoCamd.

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mgcam 1.22 / Cccam 1.70 fac au TPS si merg cu *.bin.Pt gebos incearca cu gbox aes-via (ziua)

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    35
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu iti mai trebuie nici un pluging pe linga ele.

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by viosat View Post
    Nu iti mai trebuie nici un pluging pe linga ele.
    deci imi tre unul dintre MgCamd,CCCamd,si EvoCamd si tps.bin?

    si care e cel mai bun?:-d

  10. #10
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Toate trei si stergi ce nu-ti place

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    35
    Posts Thanks / Likes

    Default

    MgCamd 1.22 sau CCCam 1.70 sunt la fel de bune.Pune si softcam .key si autorol.key in var keys.Sa ne spui daca reusesti,bafta !

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    35
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut SMV167,
    ai verificat daca iti merg Tps-urile astazi,eu nu reusesc sa le fac sa mearga ptru ca nu ma pot conecta la net cu Tps bin extract din cauza providerului de net,nu ma lasa firewalul lui.Poti te rog sa_mi trimiti un tps bin testat pentru astazi,pentru ca nu gasesc niciunul care sa mearga, si vreau sa ma conving daca problema este de la Tps bin sau din alta parte.

  13. #13
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A mers TPS cu Mgcam1.22 cu AU si vPlug , sursa http://upload.dvhk.pl/

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes
    Dreambox 600pvr, Gemini 4.70, Echostar DSB-2200 2CI Viacces, Motor H-H diseq 1.2, Farfurie de 90.

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca tot s-a deschis acest topic,in vederea cumpararii unui DM500 ,intreb si euM500 stie sa faca AU TPS direct de pe satelit,cum stie SS2 cu v-plug?. Sau mai bine zis, exista ceva softuri in acest sens?

    Multumesc.


    Respecte maxime
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top