Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11

Thread: comag porty fta

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Franken (D)
    Posts
    167
    Posts Thanks / Likes

    Default comag porty fta

    Salutare,as vrea si eu un sfat,am cumparat mai de mult un receiver comag porty din germania si de ceva vreme ma lasat balta,as vrea sa stiu daca se mai poate repara sau mai bine o las balta

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dar Nu Descrii Si Tu Cam Ce Are Sau Ce Face Sau Mai Bine Zis Ce Nu Face Da Si Tuniste Informatii Ca Sa Vedem Daca Te Putem Ajuta.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Franken (D)
    Posts
    167
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Scuze sunt mai nou pe aici si nu prea am experienta,Deci l-am luat de vre-o 4 ani,mi-a mers fara probleme vre-o 11 lunii,Pai am fost noaptea la munca l-am stins normal din telecomanda(standbay)dimineata cand ajung acasa surpriza l-am gasit cu afisajul aprins ca si cum ar fi fost aprins dar imaginea era neagra si nu raspundea la nici o comanda si in plus bazaia foarte tare.L-am avut la timisoara la un service imediat dupa asta dar la vremea aia nu prea se stiau repara asa ceva,de asta ma gandesc ca poate as avea ceva sanse acum,tot ce au gasit rau la ora aia in el erau cateva condesatoare puscate
    Astept cu interes ori ce sugestie

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    haromszek
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acum o saptamina am avut pe masa unul dar are si alimentare de 12/24V si am schimbat o multime de condensatoare in partea de secundar a sursei se vedeau ca sunt umflati.
    In rest nu am avut probleme dar nu este o regula pt ca am avut alte modele care din cauza sursei cu astfel de condensatoare sa dus flash-ul sau procesorul sau doar softul din flash.



    Salutari!

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Franken (D)
    Posts
    167
    Posts Thanks / Likes

    Default salutare

    Pai asta ma intreb si eu daca mai are rost sa-l duc la reparat si daca se poate face,la vremea aia adica prin 2004 nu stiau ce sa faca si cum sa verifice daca e si altceva in afara de condesatoarele alea si ma gandeam ca poate acum se stiu mai multe,l-as pune la bunica-mea pe astra ca am inteles ca in curand vor scoate transmisia analog de pe astra si daca tot il am la ce sa mai dau un ban in plus pe altul doar ptr fta Eu nu dau prea mult pret pe el ca mi-am luat cam de un an un echolite 790+conserva de la dolce,de asta la-m si abandonat pana acum
    Sa auzim de bine & HAI ROMANIA

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    haromszek
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De facut se poate face dar tu decizi daca vrei sau nu pt ca pina nu este deschis si facuta constatare nimeni nu poate sa spuna exact cit va costa reparatia.
    Daca este nevoie de procesor sau flash normal ca nu merita sa-l repari ,la al meu nu a fost nevoie decit de condensatoare schimbate.


    Salutari!

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Franken (D)
    Posts
    167
    Posts Thanks / Likes

    Default Salutare

    Asa e ai dreptate o sa il duc sa vad ce mai pot face cu el,de asta am intrebat daca a mai avut cineva modelul asta si daca a avut probleme si s-au putul rezolva,merci ptr sfaturii,singura solutie sa-l duc la doctor si sa vedem ce se poate face,Numai bine la toata lumea

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    haromszek
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca mergi in Timisoara sa-l repari si nu reusesti sa-l faci trimite un mail pe adresa asta si te pot ajuta: [email protected].

    Salutari!

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Franken (D)
    Posts
    167
    Posts Thanks / Likes

    Default Salutare

    ok o sa incerc sa ajung pana la urma in tm cu el,problema e ca stau in anina langa resita dar nu am gasit inca un meserias in resita ,de anina nici nu se pune problema ptr ca nu o sa gasesc niciodata asa ceva in orasul meu,iar in tm nu prea cunos si nu stiu unde ar trebui sa merg
    Am un prieten care face faculta in tm si poate ma ajuta el,iar daca nu o sa iau legatura cu tine.Poate imi recomanzi un loc unde as putea sa-l duc,chiar si la tine.Merci inca o data,BAFTA

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default Mergi la Resita

    Mergi la Resita ! Acolo linga primarie , la complex , e punct de reparat televizoare. Intreaba de inginerul Ene ,e un tip care stie multa electronica , a raspuns de partea electronica a blumingului de la CSR. Apeleaza la el, e meserias !

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Franken (D)
    Posts
    167
    Posts Thanks / Likes

    Default Saluatre

    merci mult ptr informatie,e bine venitachiar nu stiam unde il pot duce in resita

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top