Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default un pik de ajutor pls

    am cumparat un topefield 5000CI

    imi poate spune cineva ce CAM card este mai bun? matrix,care dintre ele...?

    CAS Interface 3 Plus este bun? cum pot incarca cartelele? imi poate spune cineva

    multumesc

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    BUCURESTI
    Posts
    162
    Posts Thanks / Likes

    Default CAS Interface 3

    CAS Interface 3 este cel mai bun.CAM-uri as recomanda:T-REX sau Diablo.ramane de vazut ce cam e compatibil cu Receiver-il tau.bafta
    2x NOKIA Dbox 2(AVIA 500+AVIA 600)Samsung DSR 9500 VIA CI ,DEXATEK DK-5701, ,Dish-1.0,LNB

  3. #3
    Administrator Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    8,509
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Topefield 5000CI merge ok cu Diablo Cam.Testat de mine.
    Dupa ce am confiscat domeniul liga1.ro a venit randul ligii a doua : http://www.lpf2.ro


    http://www.liga1.ro/ cel mai tare site din lume dedicat fotbalului autohton.
    Vizitati-l si o sa primiti de la mine !

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default sal

    daca vreau sa prind programele romanesti codate in viaccess , este compatibil viacess cam?

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default sorry

    am gasit

    http://www.rdi-cam.com/pic.php?i=34


    inca o intrebare... cum imi pot incarca cartelele blank cu codurile dorite
    care sunt programele speciale... codurile am vazut ca se gasesc merci

    P.S e rau sa fii incepator

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ionutzde View Post
    inca o intrebare... cum imi pot incarca cartelele blank cu codurile dorite
    care sunt programele speciale... codurile am vazut ca se gasesc merci
    Codurile cu care ai putea ,,incarca" cartelele blank le incarci in DiabloCAM

    Quote Originally Posted by ionutzde View Post
    P.S e rau sa fii incepator
    S-o crezi tu Ai atitea de ,,descoperit" incit simt ca devin invidios

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top