Vand retea fibra optica care ofera internet si este pregatita si pentru CATV si telefonie .

Motivul vanzarii este ca nu mai am timp sa mai ma ocup de ea, deoarece am inceput alta afacere in Bucuresti.

LOCATIE: Municipiul Dragasani, Judetul Valcea .

Perspective: 1000-1200 abonati de internet si 3-4000 abonati CATV .

Numar de abonati: 400
Platitori constant 80%
Tipuri de abonament:

-DigiLink Mini viteza pana la 256Kbps 30RON(pretul include TVA)
-DigiLink Standard viteza pana la 512Kbps 60RON(pretul include TVA)
-DigiLink Super viteza pana la 1Mbps 110RON(pretul include TVA)

Media per abonat este de 45RON, incasari lunare de 140-150 000 000 ROL

la acesti clienti se mai adauga si cativa clienti business:
- o sala de net care plateste 300E+TVA pt. 1Mb GARANTAT
- biblioteca municipala care plateste 100E+TVA pt. 256Kbps GARANTAT, aceasta apartine de primarie, care va deveni si ea clientul firmei .

Reteaua este toata compusa din fibra optica de 24 de fire, mediaconvertoare CTC Union, swtich-uri Repotec si Allied Telesys.

Toate mediaconvertoarele sunt tinute in cutii metalice incuiate, iar reteaua este in mare ei majoritate FTTB.

Toate switch-urile din retea au protectii impotriva tunetelor, a descarcarilor electrice din atmosfera si a incarcarii electrostatice.

In HEAD-END este un rack cu blade, cu un server special pt. rack care tine toata reteaua, este un server P4 cu CPU la 2,8GHz si 1GB de RAM, are de asemenea sursa redundanta.

Mai sunt inca 2 servere: 1 server de mail si inca un server DUAL XEON cu 2 CPU de 2,8GHz fiecare, 1GB de RAM, 4 HDD de 36GB cu 10000rpm puse in RAID, mai are de asemenea sursa redundanta

Toate scarile de bloc din orasul Dragasani au fost gaurite pe fiecare palier in parte montandu-se canalet de la parter pana la ultimul etaj tip coloana si suplimentar pe fiecare palier sunt montate cutii.

Alta firma nu mai poate intra pe scarile de bloc, deoarece mai este inca o firma care a gaurit scarile, este vorba de IMSAT care ofera numai CATV .

Avand in vedere componenta retelei aceasta este pretabila imediat in a se oferi pe ea servicii CATV si VoIP . Decat trebuie montate nodurile optice si amplificatoarele si trasa coloana de cablu RF prin coloana de canalet de pe interiorul scarii , asta pt. CATV .

Contabilitatea este la zi. Tot ce s-a investit in aceasta firma este pe acte.

Mai sunt inca 2 cartiere de tras fibra optica in ele, dar aceste lucru se va intampla in maxim 1 luna si se estimeaza inca 2-300 de clienti in urmatoarele cateva luni, oricum si in aceste cartiere sunt gaurite scarile si montat canaletul si cutiile pe fiecare palier.

Exista o singura firma de CATV aici in oras care are 5000 de abonati, dar este varza, oferind 37 de canale la 25RON/luna si au si infrastructura la pamant .

0724 23 24 21

Astept raspunsuri !

P.S.: Se poate negocia si un eventual parteneriat. Banda de internet este negociata la un pret foarte bun.