Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    79
    Posts Thanks / Likes

    Default router nou + gb**

    Azi am inlocuit routerul (canyon cn-br10) care m-a lasat balta cu un Air Live wt-2000R (www.airlive.com). Desi este wireless il folosesc deocamdata normal, adica prin cablu. Tipul de conexiune este "Dynamic IP Address"-furnizor Astral Telecom (UPC) iar modemul Thomson (cable modem). Internetul pe cele doua calculatoare din retea este ok. De asemenea cu dreamul pot descarca (plugins, skin, etc) dar gb**... pauza. ECRAN NEGRU. Am incercat sa pornesc gb** prin telnet si primesc mesajele:

    Error in bind indINP socket
    Error in bind INP socket
    Error inpsock port 5566

    Problema este, cred, din configurarea routerului dar nu stiu ce sa mai fac. Am incercat totfelul de variante si nimic. Poate sa ma ajute cineva?

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da`i din telnet ps , si trebuie sa iti arate de cateva ori gbox . apoi kill -9 xxx unde xxx e numarul din stanga . Dupa asta dai din nou ps , si nu vei mai avea nici un proces cu numele gbox . Apoi dai gbox& si ar trebui sa porneasca .

    Cred ca gboxul tau era pornit si tu vroiai sa pornesti duplicat .

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    79
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    Da`i din telnet ps , si trebuie sa iti arate de cateva ori gbox . apoi kill -9 xxx unde xxx e numarul din stanga . Dupa asta dai din nou ps , si nu vei mai avea nici un proces cu numele gbox . Apoi dai gbox& si ar trebui sa porneasca .

    Cred ca gboxul tau era pornit si tu vroiai sa pornesti duplicat .
    Multumesc *********. A pornit, insa numai cativa peers. Dupa un timp au mai trecut cativa pe verde sau albastru dar cei mai multi au ramas pe rosu.

  4. #4
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ciuband View Post
    Multumesc *********. A pornit, insa numai cativa peers. Dupa un timp au mai trecut cativa pe verde sau albastru dar cei mai multi au ramas pe rosu.
    pai asta nu mai are legatura cu routerul, daca merge la cativa, inseamna ca merge la toti
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    633
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristinel View Post
    pai asta nu mai are legatura cu routerul, daca merge la cativa, inseamna ca merge la toti
    nu neaparat. peer-urile pot folosi porturi diferite. verifica sa ai toate porturile din liniile peer-urilor existente, deschise in router.
    DM800PVR-250GB, offset 1,8 m, LNB Invacom 0,3 dB, pozitioner Diseqc 1.0-1.2 Vbox II
    Gemini2 Project 3.80

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    79
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gabi View Post
    nu neaparat. peer-urile pot folosi porturi diferite. verifica sa ai toate porturile din liniile peer-urilor existente, deschise in router.
    In mod normal trebuie sa fie. Ip dreamului e pus pe DMZ si deci nu are nici o restrictie.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top