Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2

Thread: digi film 1,2

 1. #1
  Junior Member Friend
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jul 2006
  Posts
  13
  Posts Thanks / Likes

  Default Digi film

  Am comandat aseara un film si am intrebat daca mai sunt gratuite filmele si operatoarea mi-a spus ca nu,iar pretul evenimentului care l-am comandat este de 3 RON.

 2. #2
  allex2007
  Guest
  RDI - Board Default Avatar

  Default

  Am sunat intr-o seara inainte cu 30 de minute de inceperea unui film si am fost refuzat de referentii DigiFILM, pe motiv ca am sunat "prea tarziu". Pe site se specifica un interval de 15 minute, dar se pare ca acesta nu se respecta. In realitate, cei de la DigiFILM recomanda sa suni cu cel putin 40 de minute de inceperea filmului. Nu mi-au explicat de ce nu se poate cu 30 de minute inainte de filmul ales, dar am sunat de doua ori si am vorbit cu persoane diferite, 15 minute este un termen strict publicitar. PPV de la Digi nu este atat de rapid si probabil ca multi s-au confruntat cu aceasta situatie. Dupa ce suni pe banii tai la DigiFILM si acolo esti refuzat categoric, parca te gandesti de doua ori inainte sa mai apelezi la acest serviciu.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top