Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22

Thread: de ce ?

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    39
    Posts Thanks / Likes

    Default de ce ? la dolce

    de ce oare cei ce au de azi dolce au in grila eurochannel,romantica ,antena2,vh2,bbc prime,si nu mai stiu ce modificari , iar noi cei vechi nu ?
    Last edited by nustiu; 17th March 2007 at 19:50.

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    crisana
    Posts
    1,806
    Posts Thanks / Likes

    Default

    opreste receptorul din spate de la buton...reporneste-l dupa vreo 10 secunde si...surpriza...

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    39
    Posts Thanks / Likes

    Default

    surpriza....... nu merge

  4. #4
    aleksutz
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Ce? De cand sunt canalele astea in grila? La mine nu merg!
    Pe site-ul lor nu vad nimic despre asta.

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    39
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cei care s-au abonat azi le au am vazut eu ,si am incercat si la mine cu download si nu merge

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    120
    Posts Thanks / Likes

    Default

    BBC Prime, VH2 si Eurochannel sunt in baza?

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    39
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Bowser View Post
    BBC Prime, VH2 si Eurochannel sunt in baza?
    eurochanel emitea restul nu dar erau prezente pe fond negru cu numele si canalu
    in baza erau eurochanel,bbc prime, antena 2, romantica,

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    120
    Posts Thanks / Likes

    Default

    WTF... nu inteleg cum naiba clientii noi au, iar veteranii nu.

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    39
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Bowser View Post
    WTF... nu inteleg cum naiba clientii noi au, iar veteranii nu.
    asta nu inteleg nici eu si intreb

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Navodari
    Posts
    296
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si se pare ca nimeni de la Dolce nu vrea sa raspunda...sau chiar asa de in ceata sa fie treaba ca nici ei nu stiu nimic?!?(Desi ma indoiesc,asta ar insemna ca sunt o adunatura de ... ce vrea fiecare ...
    Bety

  11. #11
    Băiat de gaşcă Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Il paese di Beltrame
    Posts
    1,365
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Uşor că nu aţi semnat clauză de reziliere pe programele respective. O fi o diferenţă de model&soft. Dacă sunt la clienţii noi or să apară la toţi. Nu-i nimeni nebun să ridice pe satelit programe doar pentru unii...
    http://en.kingofsat.net/pos-39E.php

    Mai bine puneţi mâna să faceţi gălagie cu rost pentru FTA-urile de pe Hellas sau (de ce nu) să vă dea drumul la DiseqC că Turksat e aproape.

    ss/indescifrabil

  12. #12
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    crisana
    Posts
    1,806
    Posts Thanks / Likes

    Default

    upgrade de soft...se opreste de la butonul din spate, se reporneste dupa 10 secunde, se apasa repede BACK BACK 2485...dupa ce se incarca in citeva minute softul nou, se restarteaza automat receptorul si trebuie sa mearga...

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @cableguy:dupa ce se incarca in citeva minute softul nou, se restarteaza automat receptorul si trebuie sa mearga...

    am verificat,si dupa ce am incarcat si soft-ul,nu-mi apar cele doua chanale in lista.
    Daca sunt ! la ce pozitie'nr sunt afisate in lista ? '' Rec COSHIP.

    intr-adevar sunt, de curios am cautat'scanat cu un strong6355 .
    Cred ca Dumnezeu a pierdut Romania la poker!
    Suntem o natie de cersetori...

    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII



  14. #14
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    crisana
    Posts
    1,806
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mai mult nu stiu...eu am boom...sunt la fel receptoarele...nu-mi dau seama cum se poate sa fie liste diferite de canale...greu de crezut...

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    39
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cableguy View Post
    mai mult nu stiu...eu am boom...sunt la fel receptoarele...nu-mi dau seama cum se poate sa fie liste diferite de canale...greu de crezut...
    Buna seara,

    Cu toate ca programele au fost introduse la nivel de acces conditionat pe noul lot de receptoare inca nu vom emite aceste canale.Din pacate nu va pot spune exact cand se va intampla acest lucru, insa cu siguranta in viitorul apropiat, iar la momentul respectiv pe toate receptoarele vor exista aceste optiuni in meniu,deci toti abonatii vor avea acces la noile canale.

    Cu stima,
    Alexandru Boeru
    Romtelecom Bucuresti

    raspuns primit de la ei pe email

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top