Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default CW si Lazer 2005 Plus!

    Cum fac sa intoduc intr-un lazer 2005 plus keya CW kingston?Se poate face si din telecomanda?
    mersi

  2. #2
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default eu

    Trebuie sa fac obligatoriu update de soft sau pot introduce doar keyle direct?Am apasat menu si 9317 si mi au aparut keyle dar nu exista cw intre ele.Trebuie sa deconectez aparatul la update de la LNBca sa nu ii stric portul serial?
    THX

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Romania,Suceava
    Posts
    170
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dar conectarea la calculator se face prin RS-232.Are cineva idee de unde pot cumpara astfel de cablu? si de unde am drivere pt acesta?
    yo

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Magazine de electronice / magazine componente PC / magazine articole satelit
    Verifici sa fie nullmodem ( intre mufe se inverseaza legaturile la pinii 2-3 ; 3-2 )
    Nu trebuie driver , trebuie numai programul recomandat mai sus

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Romania,Suceava
    Posts
    170
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    La mine merge uneori Tps desi am un patch vechi si key la fel.cu un patch nou si softcam.Key actualizat ar merge TPS fara intrerupere?
    yo

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Romania,Suceava
    Posts
    170
    Posts Thanks / Likes

    Question

    Quote Originally Posted by zmeura View Post
    Da,dar trebuie sa actualizezi cheile zilnic.In plus poti vedea Crypto si Constant CW.Bafta.
    si un site pe care m-as putea baza pentru key actualizate zilnic cine imi poate sugera?
    yo

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,571
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ma intereseaza pe Lazer star daca se poate deschide pre*iere si cry*pto. Am vazut ca pentru alte Lazer au aparut softuri noi dar asta a cam ramas in urma. Ultima varianta a afost Bagf11.8 dar care facea probleme. Ceva nou la acest tip de receptor ?

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,571
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc de info. Am banuit ca nu se poate face mare lucru.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top