Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    30
    Posts Thanks / Likes

    Default CCCam by default pe Dreambox 500

    Nu-i dau de capat: vreau cand se porneste dreamboxul sa o ia automat cu CCCam.
    Am probleme cu curentul si atunci cand se restarteaza, se porneste Common Interface. Daca nu-s acasa sa pornesc manual CCCamul, toti cei cu care am facut schimb de linii ma vad offline. Unii mi-au spus ca sa-l pornesc normal (blue panel/start-restart...), apoi sa dau restart la dreambox si apoi de fiecare data se va porni automat CCCam-ul.
    Asa am facut, am scos dreamul din priza, l-am bagat inapoi, dar degeaba: tot Common Interface.
    Daca ma puteti ajuta v-as fi recunoscatori.

    In alta ordine de idei, sunt intr-o continua cautare de liniute (am si un local nds). Asa ca PM me!

    Multumesc.

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Il pui pe CCCam , ii dai reset , va porni pe CCCam , apoi il scoti din priza , si va trebui sa porneasca pe CCCam .

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate e util si un UPS pentru protectia Dreamului, mai ales daca se opreste des curentul.

  4. #4
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Verifica daca mai ai memorie libera, daca e peste 90% ocupata, nu mai salveaza setarile pe care le faci.

  5. #5
    you said "member" huh! Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    A(n)TENA
    Posts
    377
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poate ai pus pe enable auto cam de la cam settings si daca e setat asa la restart trece pe common interface

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    30
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu-i dadusem niciodata pana acum un restart din meniul dreamboxului. Asta a fost, acum o ia direct pe CCCam.

    Mersi mult!

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    412
    Posts Thanks / Likes

    Smile sal

    am dm 7020 si un card local NDS doresc si eu sa configurez dreamul si eventual sa facem un schimb de lini,ce zici ma poti ajuta?eu nu reusesc sa setez dreamul am tot incercat dar numai cu gbox cu CCcam nu am incercat ca nu stiu.Multumesc.

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    30
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru configurare CCCam citeste aici:
    http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=41760

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    412
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy sal

    Quote Originally Posted by neacsuadi View Post
    Pentru configurare CCCam citeste aici:
    http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=41760
    am citit tot,nimic clar cum sa configurez CCcam sa-mi citeasca cardul local NDS.

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    30
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Descarca si citeste "HowTo BoomTV & DolceTV" de pe: http://www.rdi-dreambox.com/showfile...7020/How%20To/.
    Ghidul e pentru GBox. Pentru CCCam, numarul ala in hexa care-l obtii urmand instructiunile ghidului de mai sus, il introduci in CCcam.cfg. Adica scrii acolo urmatoarea linie:

    BOXKEY: /dev/sci0 XX XX XX XX

    unde X sunt cifrele numarului hexa.
    ... si ar trebui sa mearga.

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default salut

    Salutari la toti. Dar linii CCCAM unde putem schimba ?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top