Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9

Thread: receptor digi

  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    borsa maramures
    Posts
    1,397
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation receptor digi

    Cred ca a luat-o rasna receptorul de la digi hss 1160 . De aproximativ 20 minute de cand a inceput meciul de fotbal de pe tvr 1, receptorul a inceput sa-si schimbe singur canalele incepand de la 1 pana la 120. i-am dat si resetare din fabrica dar tot la fel. Stie cineva ce se intampla? asa ceva nu-mi pot explica sa-si schimbe singur canalele. Daca se blocheaza inteleg dar asta nu pot intelege. va rog sa ma ajute cineva. am sunat si la ei dar degeaba nu raspunde nimeni. Ajutor plzz care stiti.

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    borsa maramures
    Posts
    1,397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Abia acu mi-au raspuns si mi-au zis sa-l scot din priza cam o ora. incerc si asta .........

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    borsa maramures
    Posts
    1,397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf View Post
    a ramas blocat un buton pe telecomanda ?
    NU . si eu am crezut la fel, chiar am dus telecomanda in alta camera si tot la fel.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    161
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si al meu a facut la fel dupa ce am facut ultimul update .
    Parerea mea este o optiune al ultimului soft sau un bug, eu m-am jucat putin la butoanele colorate si s-a oprit...

    Nu am gasit optiunea de care spunea Fanta de a aranja canalele in functie de limba.
    Vlahopol TV



    STUFSTOC, STUFSTOC, STUFSTOC

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    B-N
    Posts
    145
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs down

    SI eu am patit la fel.
    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...3&postcount=18

    @runcan
    A functionat faza cu scosul din priza?

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    ploesti
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default eutelsat

    salutare tuturor,am un prieten din serbia care sta in ploiesti si care vrea sa -i montez o antena cu care sa poata receptiona posturi de tv din serbia!
    El are doar receptorul digital. o sai cumpar eu dishu-l de aici si lnb-ul! Acum ce ma intereseazae ce sat sa orientez antena,daca merge cu dish de 90 cm,ce lnb sa iau....etc ,etc. daca ma poate ajuta cineva!
    Cu mii de multumiri anticipate!

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default cunoaste cineva !

    mai detin inca doua hss1160NA,iar pe unul dintre ele seara de obicei,cind este oprit in stendBy se blocheza de nu mai ia niciun fel de comanda(numai dupa ce il repornesc din butonul din spate),apare pe display-ul rec 16 00,cum ziceam dupa ce il repornesc merge bine pina a doua zii cind la fel se intimpla.Oare din ce cauza ? Numai de 3-4 zile imi face figurile astea.

    Este pacat ce se intimpla,cei de la digi ar trebui sa faca ceva in aceasta privinta pentru a reveni la normal !

    bafta!
    Cred ca Dumnezeu a pierdut Romania la poker!
    Suntem o natie de cersetori...

    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII



  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    borsa maramures
    Posts
    1,397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by GHM View Post
    SI eu am patit la fel.
    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...3&postcount=18

    @runcan
    A functionat faza cu scosul din priza?
    DA . Dupa ca l-am lasat, cam o ora scos din priza si-a revenit...

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    B-N
    Posts
    145
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Quote Originally Posted by runcan ioan View Post
    DA . Dupa ca l-am lasat, cam o ora scos din priza si-a revenit...
    Multumesc de informatie . O sa incerc si eu !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top