Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Buc.
    Posts
    1,180
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme calitate iesiri video HSS 3169

    Repost

    Salut

    in afara de problema asta http://www.rdi-board.com/showpost.ph...27&postcount=5

    am probleme cu receptorul cand il setez pe S-Video (Y/C) sau RGB. imi intra semnalul ok dar imaginea este fara contrast si foarte intunecata. trebuie sa tin TV-ul la maxim sa fie vizionabil.

    Imaginea pe Composite este OK, dar doar cat poate sa fie de OK o imagine pe composite, adica shimmer-ing, 300 linii max, se amesteca culori, Dot Crawl

    Mentionez ca am aceeasi problema pe doua intrari diferite in tv, cu cabluri diferite, si care verificate cu dvd player-ul sau calculatorul n-au avut nici o diferenta intre composite (CVBS), S-video si RGB, in afara de diferenta de calitate. si hss scoate semnal curat (DPDV cromatic) pe s-video si RGB dar e mult prea intunecata imaginea

    nu reusesc sa fac update pe HSS 3169. am incercat si din meniu, si cu ch+-, cu receiver-ul setat pe protv international. am un al doilea LNB pe Hotbird, dar am incercat si sa leg direct intelsat-ul

    sper ca un update de firmware sa rezolve, (desi ma indoiesc). am soft 1.0 (?) din 19.12.2006

    Oricum, daca ma puteti ajuta cu un upgrade, si mai vad dupa.

    V

  2. #2
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by v.b.15 View Post
    Repost

    Salut

    in afara de problema asta http://www.rdi-board.com/showpost.ph...27&postcount=5

    am probleme cu receptorul cand il setez pe S-Video (Y/C) sau RGB. imi intra semnalul ok dar imaginea este fara contrast si foarte intunecata. trebuie sa tin TV-ul la maxim sa fie vizionabil.
    Incearca cu un cablu de calitate, si eu cu cablul din pachetul DIGI+ II aveam o imagine destul de intunecata. Am schimbat cablul si acum se vede super. Cele din pachet sunt de o calitate indoielnica...

  3. #3
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rpintea View Post
    Incearca cu un cablu de calitate, si eu cu cablul din pachetul DIGI+ II aveam o imagine destul de intunecata. Am schimbat cablul si acum se vede super. Cele din pachet sunt de o calitate indoielnica...
    Eu am patit cu un cablu luat de la un magazin aveam imagine alb-negru iar cu un altul aveam imagine fara sonor

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Buc.
    Posts
    1,180
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rpintea View Post
    Incearca cu un cablu de calitate, si eu cu cablul din pachetul DIGI+ II aveam o imagine destul de intunecata. Am schimbat cablul si acum se vede super. Cele din pachet sunt de o calitate indoielnica...
    nu am folosit cablurile din pachet. in cutie era numai composite + stereo (3RCA->3RCA). Am un scart, nu exceptional, dar care cu dvd-ul merge perfect. L-am verificat sa fie "full wired".

    cablul S-video e mai bun si l-am folosit cu HSS -> SCART la 3RCA+ S-Video adapter-> cablu S-video la SCART -> TV.

    iarasi asta a fost verificat si de la calculator si de la DVD (care e Pioneer) si nu are nici o problema. Televizorul are RGB si S-video pe SCART-uri diferite deci nu e prob de la mufele lui. o sa iau un scart mai solid ptr dvd si sa-l verific, dar nu cred ca e de la asta.

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Buc.
    Posts
    1,180
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Un mic update:

    am facut update de soft; acum are 1.04 dar nu a rezolvat nimic.

    am repetat problema cu un alt televizor (sony 29 inch) si cu un al doilea receiver HSS 3169. banuiesc ca este o problema generala la modelul asta. atentie daca il luati pe un TV cu pretentii

    eu nu am de gand sa-l schimb (inca), ptr. ca am al doilea lnb pe hotbird si pana acum se comporta f bine dpdv aranjat programe. nu-mi dau seama daca se poate repara.

    v

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am şi eu o problema cu acest receiver. Pe langa faptul că se manifestă exact aşa cum s-a spus mai sus (imagine RGB foarte intunecat prin cablu scart), apasand tasta OPT, nu-mi apare nicaieri subtitrarea in lb. romānă, ci doar n cehă, sārbă, maghiară. Īmi rămāne să privesc AXN, Nat Geo şi Co. doar īn cehă, sau mă poate ajuta cineva cu un sfat?

    Am facut de 2 ori factory reset, dar degeaba.

  7. #7
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Update de firmware ai facut ?

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Buc.
    Posts
    1,180
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Iceman View Post
    Am şi eu o problema cu acest receiver. Pe langa faptul că se manifestă exact aşa cum s-a spus mai sus (imagine RGB foarte intunecat prin cablu scart), apasand tasta OPT, nu-mi apare nicaieri subtitrarea in lb. romānă, ci doar n cehă, sārbă, maghiară. Īmi rămāne să privesc AXN, Nat Geo şi Co. doar īn cehă, sau mă poate ajuta cineva cu un sfat?

    Am facut de 2 ori factory reset, dar degeaba.

    poti sa selectezi linistit prima subtitrare. este in romana.

    daca faci update de soft va aparea corect in optiuni ca limba romana.

    v

    PS tu ai vorbit la service de prob pe rgb?
    Last edited by v.b.15; 25th March 2007 at 01:14.

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Acasa la mine.
    Posts
    859
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Confirm si eu problema. AM primit in loc de 1160 un 3169. Cu acelasi cablu trecind prin acelasi switch scart in care se mai afla si un Dolce si un E-boda , 3169 se vede intunecat si fara contrast pe RGB. Televizorul tot un Sony trinitron.
    offset 1.2Fe ruginit pe alocuri. LNB Sharp 0.5 dB, 2XSS1 + VDR linux standalone( fara monitor etc) cu pozitioner SRT V50 / HSS 1160NA DigiTV / 2xDolce / DM500S

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema cu subtitrarea am rezolvat-o. Selectez lb. cehă şi merge sub. īn romānă.

    Update de soft nu am reuşit sa fac nici cum. Am ţinut cele 2 butoane apasate concomitent, apare ecranul bleu, dar bara rămāne la 0%. Am incercat pe PROTV intl, Antena 3 şi TVR2, dar degeaba. Versiunea de software ramāne in continuare 1.00.

  11. #11
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Buc.
    Posts
    1,180
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mie nu-mi mergea update-ul de soft ptr ca tineam prea mult apasate butoanele de front (CH+ & -) incearca doar pana cand se opreste imaginea pe TV.

    Edit: a mers pe ProTV Int

    Ce facem cu RGB-ul?

  12. #12
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Buc.
    Posts
    1,180
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ceva nou? se poate repara?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top