Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    100
    Posts Thanks / Likes

    Default Prem**re fecventa 11719.50 H

    Va salut,

    Poate cineva sa ma ajute cu aceasta frecventa?
    Receptionez canalele Premiere Filmclassics,Filmfest etc..
    toate in afara de canalele Direkt si Sport -PPV de altfel.
    Care sa fie cauza si cum poate fi rezolvata problema?
    Am un dreambox 500
    A propos serverul ori este supra solicitat ori am eu probleme
    nu pot intra decat dimineata
    Multumesc.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    190
    Posts Thanks / Likes

    Default

    adica nu dai de ele? nu ai semnal? sau nu stiai ca atunci cand esti pe direct portal sau sport portal trebuie sa apesi tasta verde pentru subcanale ? ha?

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    725
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sau poate galbena? ha?

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default ....

    Eu vad Pr**iere doar primul pe tasta verde, de regula golf, iar al doilea zice Switch: Service could not be found. Puteti sa-mi dati un sfat? am un dm500

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ibulugea View Post
    Eu vad Pr**iere doar primul pe tasta verde, de regula golf, iar al doilea zice Switch: Service could not be found. Puteti sa-mi dati un sfat? am un dm500
    Cel mai probabil nu ai semnal pe acel TP. Nici mie nu imi intra TP-urile pe Pre*iere XXX, si evident din cauza semnalului. Depinde si de antena, sau de reglajul acesteia precum si de pozitia ta geografica (coroborat cu dimensiunea antenei).

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2006
    Location
    capitala Praziliei
    Posts
    407
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mvictor View Post
    Cel mai probabil nu ai semnal pe acel TP. Nici mie nu imi intra TP-urile pe Pre*iere XXX, si evident din cauza semnalului. Depinde si de antena, sau de reglajul acesteia precum si de pozitia ta geografica (coroborat cu dimensiunea antenei).
    nu cred ca problema e de la semnal, aceeasi problema o am si eu dar numai de dm 500..pe sky star intra fara probleme.

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incercati cu un ,,settings" pt Astra ( PPV sint de obicei Option n ) ; dilema cu semnalul o clarificati cu scanare manuala a transponderului ( sync/lock ).

  8. #8
    Oki Doki Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    100
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge tasta verde,
    Nu o observasem insa merge.

    Multumesc

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top