Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Oki Doki Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default dm500 nu gaseste toate canalele de pe o frecventa

    Salut,
    Am observat ca DM500 (cu ultimul gemini) la scan nu gaseste toate canalele de pe o anumita frecventa (12070H, 19.2astra, semnalul e f. bun). Gaseste doar 4-5 canale (hit24,..) in loc de 12. Mai am alt receiver care le gaseste pe toate (asa am si observat asta).
    In timp ce scaneaza gaseste mai multe canale dar cu nume ciudate 12070x... (in afara de cele 4-5 care au nume corect) si apoi dupa ce termina scanul nu le pune in lista pe acele cu nume ciudate (ca si cum nu ar fi valide). Am incercat sa introduc manual pid/sid.. si imi zice ca nu e nici un canal acolo.
    A mai observat cineva asta?

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu le gaseste pentru ca celelalte 7 sunt deja memorate .

  3. #3
    Oki Doki Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ..nu sunt, nu le am deloc in lista (pur si simplu sunt "aruncate la gunoi"). Oricum faptul ca nu le detecteaza numele e in neregula. Posturile cu nume ca 12...x nu se pot vedea de obicei (spune "this channel doesn't send a signal").
    La manul scan nu inteleg de ce cere TSID,..si altele stream info,..; oricum numai cu PID si SID nu le gaseste.

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vezi za nu fie in ignore list posturile care nu-ti apar
    Gigel


  5. #5
    Administrator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    localhost
    Posts
    9,791
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gigelsat View Post
    vezi za nu fie in ignore list posturile care nu-ti apar

    in ignore list sunt providerii
    MAGAZINE ONLINE LA CHEIE - DEMO - WWW.DIGICART.RO - Magazine online la cheie in 24 de ore, sisteme de plata integrate, module de curierat integrate.

  6. #6
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Question

    similar pe DM7020 toate DirektTV(Premiere package, mai putin XXX-urile)?

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate le crede servicii de date .

  8. #8
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by smv167 View Post
    Poate le crede servicii de date .
    ce ar fi de facut?
    utilizez Gemini 3.40(descarcat de la IHAD)

  9. #9
    Oki Doki Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by first_zipper View Post
    similar pe DM7020 toate DirektTV(Premiere package, mai putin XXX-urile)?
    Exact.

    Am incercat sa pun manual pid/sid si nu merge. Problema e ca cere TSID (transport stream id) care ar trebui sa-l detecteze el, atat timp cat ii dai pid (am incercat cu TSID=0 ca la HIT24 si nu a mers). Nu inteleg ce-i asa greu sa scaneze corect (receiverul celalalt -nu dream- le gaseste imediat si cu nume ok).
    Ar trebui sa trimitem un bug report la IHAD, merge oare?

  10. #10
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,069
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut
    Este o problema mai veche la receptoarele mai noi...
    La scanare, toate canalele vin cu un parametru care sa-i spuna receiverului daca respectivul canal este TV (service type=1), RADIO (service type=2), sau SERVICII DE DATE (adica canale interactive, update-uri de soft, EPG-uri etc) (service type diferit de 1 si 2) astfel incat receiverul sa stie in ce lista sa puna respectivul canal.
    Dreamul baga canalele cu service type diferit de 1 si 2 intr-o lista de canale de date pe care nu o poti accesa direct.
    Ca sa ajungi la ele, intri cu DreamboxEdit si la canalele respective editezi service type =1, apoi bifezi keep si salvezi, apoi uplodezi lista in DM si ai sa gasesti canalele respective in lista de programe TV.

    gompo

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La premiere Direct si la xxx ca si la sport portal cand este pe postul respectiv exista aciv meniul "subservices" tasta verde de pe telecomanda. Apasati aceasta tasta pentru a selecta subserviciul respectiv si apoi OK.

  12. #12
    Oki Doki Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    N-am resuit niciodata sa rezolv problema asta. Am incercat cu lista de canale, intr-adevar apar in lista ca fiind canale de date, le-am schimbat sa fie TV, uploadat si apoi nu-mi le deschidea, si dupa ce nu mi le-a deschis s-a prins ca sunt de date si mi le-a sters din nou din lista. Pur si simplu nu poate.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top