Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Antarctica
    Posts
    191
    Posts Thanks / Likes

    Default MyTheatre vs ProgDVB

    am deschis acest topic pt a pune atuurile si dezvantajele unuia fata de celalalt(daca exista).as incepe eu prin a spune:
    MyTheatre v2.76-pe hotbird ,doar pe multivision, imi transforma pc-ul intru-un pentium2(se misca greoi),pe hispasat canalele "fta" nu le pot accesa la rand decat daca inchid si deschid MyThreatre(daca vreau sa schimb canalul trebuie mai intai sa inchid si sa deschid MT)
    ProgDVB v4.31.2TestFullInstall-nu imi gaseste toate transponderele de pe unii sateliti(hotbird,thor,etc)decat la o scanare pe fiecare in parte,dupa introducerea lor manuala.
    Astept comentarii...nu va sfiitzi

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,172
    Posts Thanks / Likes

    Default

    No comment
    MT nu merge deloc. I detest it.
    ProgDVB. Foarte bun!
    CU
    TransWarp

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by TransWarp
    No comment
    MT nu merge deloc. I detest it.
    ProgDVB. Foarte bun!


    ....IDEM

  4. #4
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Noah bravo , eu incaruntesc pana imi schimba de pe un canal pe altul la Progdvb , ba merge ba nu merge , ba mai dau cate un restart ca sa mearga...


    La MyTheatre cel mai rau lucru care mi s`a intamplat a fost sa dau dubluclick pe un canal ca sa apara , nu single click , cum era bifat la settings...... Deci mare problema

    Vorbesc foarte sincer

    AMD 1700+ 256SDRAM 40+80G hdd , ECS mainboard

    recunosc ca placa de baza e ieftina , insa totusi merge perfect MyTh...

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    jungla amazoniana
    Posts
    919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    My theatru 2,76 full , merge super

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    49
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ProgDVB v4.31.2
    Avantaje:Functzioneaza shi decodeaza cu unele mici exceptzii tot ce se poate decoda SUPER
    Dezavantaje:Nu reusheshte sa scaneze toate transponderele(ex.12476H de pe Sirius),Multivision 5,7 de pe Hotbird le arata ca ar fi canale necodate insa nu se pot decoda,EPG-ul nu functzioneaza intodeauna(trebuie repornit ProgDVB-ul)
    My Theatre v3.08
    Avantajeecodeaza tot ce se poate decoda in prezent
    Dezavantaje:Apar sporadic in timpul functzionarii macroblocuri care dispar asha cum au aparut, deci atentzie cind inregistratzi
    CPU P4-1,7GHz,Memory RIMM 768MB, G4Ti4400-VTD, SS1 v1.6

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate n-ai scanat tu bine satelitul,ProgDVB-ul decodeaza foarte bine toate MULTIVISION_urile.Singurele probleme ar fi cu schimbatul programelor si cu scanatul unor sateliti cum ar fi spre ex THOR,unde am inteles ca ar fi ceva probleme cu recunoasterea KIOSK-urilor in rest merge ok.

  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius
    Poate n-ai scanat tu bine satelitul,ProgDVB-ul decodeaza foarte bine toate MULTIVISION_urile.Singurele probleme ar fi cu schimbatul programelor si cu scanatul unor sateliti cum ar fi spre ex THOR,unde am inteles ca ar fi ceva probleme cu recunoasterea KIOSK-urilor in rest merge ok.

    ..corect...PROGDVB nu deschide bine KIOSK de pe THOR. Eu folosesc pt vizionarea lor EzDVBXL. Parerea mea e ca MT e o porcarie...ma mir ca ala cere bani pe asa ceva....

  9. #9
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Inseamna ca eu am cea mai tare versiune de MyTheatre , daca numai la mine merge perfect .....

    mentionez ca am 2.70 nu >3



    Poate e : Special ********* edition Sau am pile la Saar


  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    49
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ovidiumarius
    PROGDVB
    Problema este ca Multivision5,7 se scaneaza in transponderul 11662,V, dar nu le pot decoda cu toate ca imi arata ca ar fi programe necodate(V verde).Totushi o sa mai incerc o rescanare,dar nu disper deoarece mai sint shi alte programe care imi deschid toate Multivision-urile(ex.WatchTVPro)
    Pe cind cu shimbatul intre programe(canale) nu am intimpinat nici un indeajuns, iar cu Thor totul este BETON, adica receptzionez tot ce se poate receptziona pe acest satelit.
    Cum am mai zis shi rindul trecut, problema la scanare o am pe Sirius pe transponderul cu Realitatea TV, insa se poate scana shi vizualiza cu un alt program, sau mai corect pot viziona acest transponder cu receiverul(Echostar AD-3000 IP)
    Antena simetrica 1,9m, LNB Invacom Twin shi actuator 18"
    Cu Respect.

  11. #11
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din pacate n-am avut timp sa incerc MyTh. Insa dintre programele folosite pina acum (WTVPro, Multidec, ProgDVB) ProgDVB mi s-a parut cel mai solid!
    Nu ca n-ar avea bug-uri ... unul din ele este ca uneori dupa o defilare mai lunga prin lista cu programe nu mai vrea sa deschida nici cele FTA iar dupa o repornire a ProgDVB merge perfect, etc...!

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ProgDVB. folosesc vers 4.23
    My Theatre 3.07 nu mi-a mers, ce e drept ca nici nu m-am stresat prea tare

    In ultima saptamina, ProgDVB sta fff mult ca sa se inchida .. citeodata nici nu se inchide, trebuie sa il omor.. Da in ultimul timp am cam folosit TkDVB asa ca nu ma afecteaza prea tare

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania-EVERYWHERE
    Posts
    555
    Posts Thanks / Likes

    Default

    baietzi avetzi o problema : nu vedetzi ca facetzi kk la comanda?
    ce va trebuie? suntetzi in stare sa setati corect un player gen mt&plugins-urile de rigoare?
    avetzi habar cum se misca un sistem curat ?
    amandoua playerele se misca excelent pe orice sistem de peste 1400 si cu orice dvb.....mai ales ss1...
    asa ca ....la treaba ..nu mai bocitzi ca babele ca nu softurile sunt de vina...ci voi
    care din voi vrea sa faca reclama la acel soft rom de kk sa treaca pe alt forum ca aici pute!

  14. #14
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by marian13
    baietzi avetzi o problema : nu vedetzi ca facetzi kk la comanda?
    ce va trebuie? suntetzi in stare sa setati corect un player gen mt&plugins-urile de rigoare?
    avetzi habar cum se misca un sistem curat ?
    amandoua playerele se misca excelent pe orice sistem de peste 1400 si cu orice dvb.....mai ales ss1...
    asa ca ....la treaba ..nu mai bocitzi ca babele ca nu softurile sunt de vina...ci voi
    care din voi vrea sa faca reclama la acel soft rom de kk sa treaca pe alt forum ca aici pute!

    ...zau...te-ai trezit vorbind...

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Oradea
    Posts
    327
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @marian13 ma bucur ca pe pentiumul tau 7 merg toate itzi recomand sa itzi stergi userul si sa megi la o bere ...nu izti mai pierde timpul pe forum lasa proshtiii ca mine sa bata cu capul de tastaura cu probelmele lor cu tot...


    apropo nu ne day shi noua windowsul ala care il ai tu ....ca vad ca la tine merge tot ....ii fi neam cu B. Gates shi tzo dat tzie o versiune mai buna...




    PS : ia-tzi un Tuborg sau o Stela sa nu faci indigetie........

    Dream dream dream dream HD

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. MyTheatre key?
    By weirdo in forum RDI - English
    Replies: 14
    Last Post: 20th October 2008, 15:40
  2. Replies: 7
    Last Post: 7th December 2006, 22:53
  3. MyTheatre v3.33
    By xyboox in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 21st November 2005, 23:19
  4. MyTheatre 3.26
    By Unuseroarecare in forum Placi DVB
    Replies: 58
    Last Post: 12th May 2005, 14:12
  5. MyTheatre v3.12
    By somnorosul in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 28th June 2004, 19:33

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top