Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 59
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    262
    Posts Thanks / Likes

    Default Va rog sa ma ajutati: 4444

    Aseara cand am ajuns acasa mi-a spus prietena ca receptorul s-a blocat (a incercat sa schimbe canalul, dar se bloca si in timp ce se uita la un canal) si pentru a se debloca la scos din priza (de mai multe ori, si ieri si in trecut, spunea ea ca se deboca dupa reconectarea la tensiune). Receptorul este un HSS 1160.
    Acum receptorul afiseaza alternativ 3 caractere ciudate (parca e un 0, un E intors, cu partea de sus lipsa si parca un L, dar in privinta asta nu sunt sigur) cu 4444 pe afisorul cu 7 segmente al receiverului.
    Pe ecran arata de parca ar vrea sa-si faca up-date de software insa isi ia reset dupa o secunda si apoi o ia de la capat.
    Ultimul up-date de soft i l-am facut eu acum una, maxim doua saptamani.
    Ce pot sa fac eu? As avea ceva ce sa-i fac?
    Daca il duc la caserie mi-l repara (contracost bineinteles, pentru ca nu mai este in garantie, culmea ironiei fiind ca ieri a facut exact 13 luni de cand l-am achizitionat - achizitionat pe 12.02.2006, activare DIGI pe 18.02.2006)?
    Ideea e ca mai am 11 luni de contract cu DIGI si nu am cum sa utilizez cartela. Se poate suspenda abonamentul pana cand va fi reparat receptorul sau imi achizitionez altul?

    Va rog mult de tot sa ma ajutati si va multumesc anticipat,
    Drogy

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Du-l la o caserie sa ti-l schimbe . Zici ca mai e in garantie ...

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    262
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu, nu mai e in garantie. ieri a facut exact o luna de cand a iesit din garantie. (Garantia era de 12 luni, ieri a facut 13 luni de cand l-am achizitionat). Incercam sa aflu daca mi-l vor putea repara (am spus, contracost) sau trebuie sa cumpar unul nou.

    Multumesc mult inca odata

  4. #4
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De reparat ti-l pot repara , au experianta Trebuie sa iti schimbe sursa de tensiune . Ori e gratuit ori costa putin .

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    cluj napoca
    Posts
    108
    Posts Thanks / Likes

    Default

    du-l repede la caserie si lasa-l acolo.....

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Romania
    Posts
    340
    Posts Thanks / Likes

    Wink

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    De reparat ti-l pot repara , au experianta Trebuie sa iti schimbe sursa de tensiune . Ori e gratuit ori costa putin .
    Gresit kingule,l-a blocat pe update de soft nu este sursa

  7. #7
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da , asa e , nu stiu unde ma gandeam ....

  8. #8
    Haiduc Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Latitude: 44.202°, Longitude: 27.322°, Bărăgan City
    Posts
    1,735
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Te duci cu el la casierie, fără acte, fără nimic şi faci ''pe prostu' ''....dacă nu vor să-l repare, le scoţi ochii cu cartela....
    Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

  9. #9
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La propriu

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    262
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Avetii idee ce ar putea fi?
    Prietena mea sustine ca nu ar fi aparut soft up-date inainte de al scoate din priza, ci doar un ecran negru cand a incercat sa schimbe canalul si nu mai reactiona in nici un fel la comenzi (telecomanda).
    Am fost la caserie era o coada de 40-50 de persoane. Noroc ca am vazut ca Tehnicul e de la 16 la 17. Ma voi invoi de la servici sa-l duc atunci.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Romania
    Posts
    340
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Quote Originally Posted by bibbicu View Post
    Te duci cu el la casierie, fără acte, fără nimic şi faci ''pe prostu' ''....dacă nu vor să-l repare, le scoţi ochii cu cartela....
    Crezi tu ca se mai repara?si fara acte oricum nu-l primeste si e logic nu...si sa le scoata ochii cu cartela In ce sens?
    @drogy e blocat softul,sotia ta poate a incercat sa-i faca ea update de soft si nu a stiut a omis sa-l lase pana la capat.....

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    la bloc
    Posts
    151
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Il duci la o caserie RCS si ti-l schimba.Receptoarele care dau eroare soft sau au probleme cu procesorul si se blocheaza des trebuie sa le schimbe gratuit pt ca nu este din vina utilizatorului(daca le spui tu ca a inceput sa incarce softul si l-ai tras din priza, sigur nu ti-l mai schmba).

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    262
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu nu am fost de fata, dar sunt 99% sigur ca nu i-a aparut ecranul de up-date de soft, pentru ca i-am spus de nenumarate ori ca daca apare ecran cu up-date de soft sa faca orice numai sa nu-l inchida din spate si sa nu-l scoata din priza pentru ca ramane flash-ul scris incomplet si il arde.
    Ea spune ca a incercat sa schimbe canalul si pur si simplu s-a blocat, nu mai reactiona in nici un fel si l-a scos din priza (are boala de a schimba de la canalul X la canalul Y fara a folosi tasta OK, prin derulare iterativa). Cand l-a reconectat a inceput sa faca problemele descrise mai sus si nu l-a mai scos din priza (cu toate ca el se reseta la fiecare 2 secunde) pana cand am ajuns eu acasa.
    Nu stiu ce sa mai cred o fi flashul, o fi sursa, or fi amandoua, or fi si alte probleme, or fi numai alte probleme, voi vedea diseara si va tin la curent.
    Voi reveni de mai multe ori astazi pentru a vedea daca cineva s-a mai confruntat cu problema sau eventualele sfaturi si incurajari.

    Va multumesc foarte mult tutror celor care mi-au raspuns

  14. #14
    Administrator Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    8,509
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Error 4444 nu apare decat atunci cand procesul de upload este initiat si nu se asteapta finalizarea acestuia.

    Fanta
    Dupa ce am confiscat domeniul liga1.ro a venit randul ligii a doua : http://www.lpf2.ro


    http://www.liga1.ro/ cel mai tare site din lume dedicat fotbalului autohton.
    Vizitati-l si o sa primiti de la mine !

  15. #15
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Fanta View Post
    Error 4444 nu apare decat atunci cand procesul de upload este initiat si nu se asteapta finalizarea acestuia.

    Fanta
    Si eu am avut o conserva cu problema asta. Si asta nu datorita initierii procesului de upload. Pur si simplu ma uitam la TV, s-a blocat, i-am dat restart si apoi a aparut minunea 4444...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top