Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    662
    Posts Thanks / Likes

    Default Soft nou pentru HSS 1160 --- 1.29

    e online

    Semnatura se incarca...

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    80
    Posts Thanks / Likes

    Default

    stie cineva ce este nou in acest soft ?
    HSS1160NA, SRT6125, offset 1.2m(dual feed - Intelsat - Sirius), offfset 0.8m - Hotbird, Smart Titanium 0,2dB

  3. #3
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se pare ca nu e nicio o noutate "vizibila"...in schimb si acest soft rade toate programele...si da-i iar cu scanari si aranjari...

  4. #4
    Haiduc Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Latitude: 44.202, Longitude: 27.322, Bărăgan City
    Posts
    1,735
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe 28 cnd apăseai EPG şi te plimbai prin lista cu săgeţile sus-jos, se schimba şi canalul.
    Acum te plimbi prin listă dar rămi pe canalul curent. Pentru finalizare apeşi OK.
    Consider că e mai bine aşa. Voi ce aţi descoperit?
    Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu, acel lucru ciudat cu EPG-ul se intampla cu 1.27. 1.28 scos cu putin timp dupa acela a corectat navigarea in EPG (si a schimbat volume managementul inapoi cum era la 1.25).

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Cluj
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aseara conserva mea a facut upgrade automat in timp ce era in stand-by.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E prima data cand aud ca conserva face update automat. Esit sigur? Ca daca da, se poate ca Drogy (http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=45922) are probleme din cauza acesta...

  8. #8
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Interesant ce aud. Socrii mei habar n-au sa faca update, si totusi au versiunea noua de soft. Si ei zic ca nici nu le-a aparut pe ecran vreun mesaj... Binenteles ca nu mai aveau programele in lista, dar asta e alta poveste...

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Cluj
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, sigur. A facut update automat pe la 8 si ceva aseara. Eram pe Realitatea TV si l-am oprit din telecomanda. N-a trecut un minut si vad ca pe display apare ceva dubios, parca OTA, nu ora. Am pornit TV-ul si am vazut ca a facut update. Aveam un soft mai vechi, parca din mai 2005.
    Pe la 7 m-a sunat socrul, ca i-a murit receiverul si apare 4444. Acest lucru s-a intimplat tot din cauza unui update automat.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Cluj
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca nu observam displayul, nici nu-mi dadeam seama ca a facut update. Interesant este ca nu s-a dus ordinea canalelor.

  11. #11
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by flaci View Post
    Pe la 7 m-a sunat socrul, ca i-a murit receiverul si apare 4444. Acest lucru s-a intimplat tot din cauza unui update automat.
    Probabil receptorul facea update, iar socrul tau vazand ca nu vrea sa porneasca a aplicat operatiunea binecunoscuta: stecherul....

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Cluj
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Angry

    Quote Originally Posted by rpintea View Post
    Probabil receptorul facea update, iar socrul tau vazand ca nu vrea sa porneasca a aplicat operatiunea binecunoscuta: stecherul....
    Da, asa a fost

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Piatra Neamt
    Posts
    250
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by flaci View Post
    Aseara conserva mea a facut upgrade automat in timp ce era in stand-by.
    Si eu am patit la fel.Am inchis-o din telecomanda aseara pe la 23.00 , si dimineata , cand am deschis-o , mi-a aparut mesajul ca am instalat deja softul 1.29 , si a inceput sa-mi scaneze automat Intelsatul.
    Thor6 -offset de 0,9 , lnb inverto de 0,2 db
    Hot Bird--offset de 0,8 , lnb titanium de 0,2 db
    Orange TV

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    B-N
    Posts
    145
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy Intrebare

    Noul soft s-a instalat singur aseara pe la 20.00 si la mine in timp ce mergea televizorul. Bineinteles ca a trebuit sa rescanez satelitul si sa rearanjez canalele.
    INTREBARE: este normal sa se instaleze singur fara nici o notificare? Daca tocmai atunci inchideam receptorul ce se intampla?

  15. #15
    Haiduc Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Latitude: 44.202, Longitude: 27.322, Bărăgan City
    Posts
    1,735
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din telecomanda nu puteai......
    Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top