Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    11
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy how to input the key


    Can anybody tell me pls, how to input the new key?

    Thanks a lot.

  2. #2
    canine consultant Expert
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    over the Hill, and down the road
    Posts
    1,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Imput key into what, Might be an idea to tell us what receiver your using, The chances are someone will have the same machine as yours. The problem is different manifacturers use different software,
    regards from OZ bassett

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    11
    Posts Thanks / Likes

    Default how to input key

    well actually i am using nagra digital card in my receiver, the card which will expired after 3 to 4 months and have to renew it again. so i think thats the key which need to input but i dont know how to input. well i dont know if i have to input in machine or in digital card.

    Pls help in that, thank you v much.



    Quote Originally Posted by bassett View Post
    Imput key into what, Might be an idea to tell us what receiver your using, The chances are someone will have the same machine as yours. The problem is different manifacturers use different software,

  4. #4
    Educator Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Nowhere land
    Posts
    311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    u ve to input in gid card that means u dont ve machine 4 that and probably ull ve to by new or upgrate ur rcvr, say the name of ur reciever and might some expert help u with this issue
    Knowledge is power

  5. #5
    Platinum member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    21.95° N 97.06° E
    Posts
    6,263
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Firstly plz. tell us What's ur receiver?
    " 李俊明 Born To Help People "

    DM 500s , Pacific 3600 CI , Humax F2 Finder , Angel Box , My Dream Machine , Tatasky , KAON , Topfield 3030 , Yuri YR1Dap , Dynasat 7100 , F1 , Plus and II , Metabox II , 10 , Viva Vs 9000 , SkyBox II , X-Sat 430 , 420 , Bolt N2 , NewB , New Shine Ns 3000 , Victory V 889 , F1 Newshine , New Star , Innovia 3088 CA , Atom 7000 , PBI , Prosat , Dstv 3Q76 , GA 88a , Tatasky , Big Tv , Airtel .



  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default Code Menu Active detail for Digitall World


    Please explain to me Code Menu Active detail for Digitall World SFT-501X, boot ver 1.09, software ver. 6.08 march 2006. your immediate action is highly appreciated.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top