Bogdan Gamalet, fostul stirist de la Realitatea TV, va avea de astazi propriul talk-show la N 24, unde va continua sa prezinte si jurnalele principale de stiri ale postului, alaturi de Dana Macsim, la orele 20.00 si 22.00.Emisiunea pe care o va modera se numeste „Cauza si efect”, in care va dezbate, impreuna cu personalitati marcante din zona publica, cel mai fierbinte subiect al zilei. Emisiunea se va difuza de luni pana joi, de la ora 20.30.

„N 24 era un tren pe care trebuia sa-l iau”

Bogdan Gamalet a renuntat la postul de crainic al Realitatii TV dupa aproximativ patru ani, la inceputul lui februarie 2007. In momentul plecarii, el spunea ca s-a saturat de atatea stiri si ca vrea sa faca altceva in cariera. La N 24, Gamalet are ocazia de a modera o emisiune, dar si de a prezenta, in continuare, stiri. „Oricum, nu se compara doua jurnale de stiri cu cele opt de la Realitatea”, a spus Gamalet.

Realizatorul a infirmat zvonurile potrivit carora plecarea de la Realitatea TV a fost cauza unui conflict. „Nu a fost un conflict nici acum, nici anul trecut, asa cum a scris presa. Daca era conflict, plecam pur si simplu. Le-am spus celor de la Realitatea ca am primit o oferta de nerefuzat si ei au inteles. Nu joc sotron din televiziune in televiziune, dar N 24 era un tren pe care trebuia sa-l iau”, a spus Gamalet.

Gamalet e pregatit

„La varsta mea, am acumulat destula experienta ca sa pot vorbi liber”, a spus realizatorul emisiunii „Cauza si efect”. El nu a oferit mai multe detalii despre talk-show, pentru ca subiectul se stabileste in cursul zilei de astazi.

Gamalet si-a inceput activitatea in 1991, ca inginer la Studioul TV al Guvernului Romaniei. Apoi a inceput colaborarile cu TVR si Antena 1, din pozitia de crainic pentru emisiuni culturale si diverse spoturi publicitare. In anul 2000, a trecut de la MCM Romania la Prima TV, iar in 2001 a devenit producator de stiri la Prima. Un an mai tarziu s-a mutat la Realitatea.

Noua grila pune accent pe stiri

Grila de primavara a postului include matinalul „Dimineata de stiri”, prezentat de Andrei Tomescu si Iuliana Popescu. Difuzata intre orele 7.00 si 10.00, noua emisiune va include rubrici de horoscop, stiri utilitare, meteo, sport si trafic. Tot in noua grila N 24 isi vor face loc talk-show-ul „N 24 la zi”, care va fi difuzat in fiecare seara, de luni pana vineri, de la ora 18.00 si, in weekend, o emisiune pe teme de politica externa, moderata de Anton Caragea, directorul Institutului de Relatii Internationale si Stiinte Politice al Academiei Romane.

evz.ro