Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
  1. #1
    Junior Member Master
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default Actualizarea cartelei de laMaxtv

    Azi sa facut actualizarea cheilor la cartela maxtv si mie nu mia actualizat cartela,e posibil sa am eu ceva lipsa in dream?
    Am instalat camul ccam 1.62 si cartela e viacces nu conax .Poate sa ma ajute cineva cu problema asta va rog.
    AMD Athlon 64 Processor 3000+,1,5GB RAM,Video Card ASUS 9550 256mb DDR 2,HDD 2X160GB MAXTOR,Monitor LCD 19" Philips 190V,SS2 usb.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    236
    Posts Thanks / Likes

    Default

    face key-le foarte bine cu gbox 2.25;si eu am tot viacces de la max

  3. #3
    Nemtzică Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    "...cu peronu´ pe partea stîngă !"
    Posts
    3,431
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In cel ,mai rau caz, va trebui sa o update-ezi cartela, intr-un Modul Via sau un receptor care are un aemenea Modul incorporat si compatibil Viaccess !
    Dar in general CAm-urile de pe Dream trebuie sa faca update.
    Controleaza inca o data fisierele aferente de soft dedicate recunoasterii cartelelor CAM-ului respectiv.

    Bafta

  4. #4
    Junior Member Master
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    52.233N-9.467W
    Posts
    56
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Max e down! Am incercat cu toate emu si intradevar nu merge delocSi asta de aseara de cind au actualizat keyleCei de facut
    DM7020-S / Triax 1,20 / Invacom 0,3db / Stab120/card Akta/DM100 /SatHawk 3000

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se pare ca de la luna la luna e tot mai complicata treaba cu AU la max. Din ianuarie a inceput sa se planga lumea aici pe forum.Si eu am avut ieri aceeasi problema(http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=45704), dar s-a rezolvat singura intr-un final. Pana acum, mergea foarte repede AU, dar de ieri...
    Ma si pregateam sa merg cu cartela la cei de la care am luat-o sa o bage intr-un rec "oficial" sa faca au.Dar se pare ca n-a mai fost necesar.
    Sper sa se rezolve probleme astea cat mai curand
    bafta!
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  6. #6
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu am vazut ca azi nu mergea Max-ul. Am crezut ca am probleme cu dream-ul(am un topic de acum cateva zile in care am scris ca mai am introdusa o cartela sub cea de max ,nu si peste cip, pentru ca nu imi face contact bun cartela in slotul de la db 500) si am inceput iara sa-l frec vre-o jumate de ora. Trebuie gasita o pozitie fixa si dureaza . AU si-a facut foarte repede cu gbox pe Boomerang.


  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine s-a implinit prima luna de cand am max in dream si am asteptat sa vad daca face sau nu au. Folosesc versiunea 2.1B. Nu a facut asa ca am introdus cardul intr-un echolite si s-a actualizat instantaneu pe TVR1.
    Gigel


  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    undeva de la Sibiu
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sal

    La mine a facut update cu gbox_newcs fara probleme.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  9. #9
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am uitat sa zic ca la mine pe TVR1 n-a vrut de nici o culoare. In final a mers pe Antena1
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  10. #10
    Junior Member Master
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci din ce am inteles ca merge cu gbox dar asta inseamna sa mai astept o luna ca sa probez.De activat am activato cu un cam viacces, dar ma interesa sa o activeze dreamul.
    va multumesc pt.ajutor.
    AMD Athlon 64 Processor 3000+,1,5GB RAM,Video Card ASUS 9550 256mb DDR 2,HDD 2X160GB MAXTOR,Monitor LCD 19" Philips 190V,SS2 usb.

  11. #11
    Junior Member Master
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    52.233N-9.467W
    Posts
    56
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Am rezolvat problema!Am dus cardul de Max la un prieten care are un receptor Opentel ,distribuit de Max, am intrat in meniul receptorului la Viaacess si am activat cartela! Acum merge pe Dreambox,fara probleme cu CCcam 1.6.2
    DM7020-S / Triax 1,20 / Invacom 0,3db / Stab120/card Akta/DM100 /SatHawk 3000

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    camd3.880i este singurul cu care am rezolvat problema cu AU la Max.merge fara probleme de un an, de cand am abo.

  13. #13
    Nemtzică Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    "...cu peronu´ pe partea stîngă !"
    Posts
    3,431
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bilutza neagra View Post
    Am rezolvat problema!Am dus cardul de Max la un prieten care are un receptor Opentel ,distribuit de Max, am intrat in meniul receptorului la Viaacess si am activat cartela! Acum merge pe Dreambox,fara probleme cu CCcam 1.6.2
    Va spusei eu ca e cel mai simplu astfel ... ?

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2006
    Location
    botswana
    Posts
    131
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu am avut probleme cu activarea la max, si singurul cam care a activat cartela imediat pe DM500 a fost camd3.880i.

  15. #15
    Junior Member Master
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [email protected]
    am instalat in dm camd3.880i si nu vede cartela de la max .cartela ta e o cartela conax?
    AMD Athlon 64 Processor 3000+,1,5GB RAM,Video Card ASUS 9550 256mb DDR 2,HDD 2X160GB MAXTOR,Monitor LCD 19" Philips 190V,SS2 usb.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top