Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23

Thread: MGCam si TPS

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Belgia
    Posts
    177
    Posts Thanks / Likes

    Question MGCam si TPS

    Am un Dreambox 7020 si un DM500.
    Am o intrebare daca stie cineva:
    Pe Dreambox 7020 merge TPS-ul cu MGCam120 si face chiar autoupdate, dar pe DM500 nu. Am o imagine Gemini3.40. Toate celelalte merg si pe DM500, inclusiv cartela de la MaxTv. De ce TPS nu vrea pe DM500?
    Niky

  2. #2
    Oki Doki Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine merge asa (dm500):
    - porneste internetul (!)
    - pune pe transponderul M6
    ..si gata... Daca nu am internetul on nu face autoupdate (asta cel putin in ultima vreme; sunt mai mult ca sigur ca inainte facea autorol "real", fara internet pornit)

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Belgia
    Posts
    177
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu ce emulator? MGCam120?

  4. #4
    Oki Doki Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am exact configuratia ta

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Belgia
    Posts
    177
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine nu merge nici cu nici fara internet, nici macar daca pun manual tps.bin

  6. #6
    Oki Doki Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sterge toate fisierele de chei gen aes, tps,... , /tmp/* si incearca din nou, caci (zic ei ca) ele au prioritate.

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    Braila
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se pare ca nu mai merge. SI la mine e down

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge, pune in var/keys bin-ul asta : http://rapidshare.com/files/20212213/tps.bin.html
    Dreambox 600pvr, Gemini 4.70, Echostar DSB-2200 2CI Viacces, Motor H-H diseq 1.2, Farfurie de 90.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes
    Dreambox 600pvr, Gemini 4.70, Echostar DSB-2200 2CI Viacces, Motor H-H diseq 1.2, Farfurie de 90.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Belgia
    Posts
    177
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merci, cu tps.bin de mai sus merge.
    Dar nu mai face autoupdate ci merge numai cu bin-ul pus manual.
    La fel pa cele doua receptoare DM7020 si DM500.
    Ce se intimpla?
    Niky

  11. #11
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by Niky View Post
    Merci, cu tps.bin de mai sus merge.
    Dar nu mai face autoupdate ci merge numai cu bin-ul pus manual.
    La fel pa cele doua receptoare DM7020 si DM500.
    Ce se intimpla?
    Niky
    @fahim03, cel care este creierul decryptarii TPS, a fost nevoit sa schimbe server-ul , acum se poate face AU de meseriasii LINUX.

    Personal descarc manual tps.bin(problema de server rezolvata azi dimineata) , vezi topicul: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=45686

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes
    Dreambox 600pvr, Gemini 4.70, Echostar DSB-2200 2CI Viacces, Motor H-H diseq 1.2, Farfurie de 90.

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    79
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by orlandosro View Post
    L-am instalat dar nu face autoupdate. S-a modificat frecventa (postul, posturile) pe care trebuie pus ca sa faca autoupdate? Sau poate trebuie sa sterg tps.bin care il am in keys?

  14. #14
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    725
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tu ai dreptate.
    "At present no TPS autoupdate possible Daily one tps.bin necessarily"
    Deci tps.bin in fiecare zi si merge.

  15. #15
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Arad
    Posts
    77
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ma mir ca eu l-am instalat acuma si mi-a facut update pe postul Ushuaia TV imediat.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top