Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14

Thread: Pachet TVR

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    ROMANIA
    Posts
    149
    Posts Thanks / Likes

    Default Pachet TVR

    Salutare!Am un receptor power vu pe care nu pot prinde pachetul TVR 16E.Pe acelasi satelit gasesc pachetul cu Antena 1 care merge.As dorii o solutie pentru ca nu stiu ce sa-i mai fac.Va multumesc!

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Craiova
    Posts
    1,227
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai este normal sa nu mearga/

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    BUCURESTI
    Posts
    162
    Posts Thanks / Likes

    Default Pachet TVR

    11.471 V 29.950 3/4
    2x NOKIA Dbox 2(AVIA 500+AVIA 600)Samsung DSR 9500 VIA CI ,DEXATEK DK-5701, ,Dish-1.0,LNB

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    ROMANIA
    Posts
    149
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by doctorul View Post
    pai este normal sa nu mearga/
    De ce este normal? Explica te rog.Mie nu mi se pare normal sa nu mearga cele la liber.
    Last edited by alex07; 9th March 2007 at 14:54.

  5. #5
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,832
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Pentru ca este PVu! - si astia ti-l seteaza sa vezi ce vor ei..adica strict pentru ce este destinat.
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    ROMANIA
    Posts
    149
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by the the View Post
    Pentru ca este PVu! - si astia ti-l seteaza sa vezi ce vor ei..adica strict pentru ce este destinat.
    Sunt de acord cu tine dar daca setez pe receptor frecventa de la antena1 si network id-ul imi arta canalele la liber din pachetul respectiv, dar pe TVR nu imi arata nici macar canalele, ramane in 0.

  7. #7
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,217
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ceea ce vroia sa spuna the the este ca ai dat banii pe ceea ce nu trebuia.
    il ai si nu-l poti folosi.singura exceptie ar fi o pila direct in conducerea tvr ca sa-ti activeze.... , scuza-a nu stiu cum sa definesc obiectul pe care-l ai si care e cam inutil.
    incearca sa-l mariti pe e-bay sau fa-l cadou.apropo sint amator de cadouri !

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    113
    Posts Thanks / Likes

    Default Power Vu

    Nu se comporta la fel cu celelalte receptoare la receptia mai multor TP. Dupa factory reset va merge TVR dar nu va mai merge Antena 1; cred ca au o setare ascunsa pe undeva dar eu nu am gasit-o. Le ramane in memorie ultimul TP vazut chiar daca se schimba si satelitul din setari!

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    ROMANIA
    Posts
    149
    Posts Thanks / Likes

    Default

    I-am facut si resetare generala, am introdus din nou datele de la pachetul TVR am semnal si calitate, dar dupa ce ies din meniu am doar canal 0.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    113
    Posts Thanks / Likes

    Default Power Vu TVR

    Incerc si eu la noapte pe TVR si voi reveni cu concluzii.

  11. #11
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Pitesti ROMANIA
    Posts
    390
    Posts Thanks / Likes

    Smile meniu secret

    menu user next yes si schimbi acolo non power vu si va merge

  12. #12
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Prahova
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default tvr

    sa terminat cu power vu au trecut in viaccess
    Cu stima,
    Siviu

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    113
    Posts Thanks / Likes

    Default Power Vu TVR

    Am incercat cu D9835 si D9223 si merg programele libere din ambele pachete (ANTENA 1 si TVR). La NID pe Antena este 366 iar la TVR este 1. Bafta!

  14. #14
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,392
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe w2 sint viaccess si power vu,mie imi intra de doua ori tvr1 si tvr2 scrie tvr1power vu si tvr2power vu m-am uitat

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top