Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14

Thread: Pachet TVR

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    ROMANIA
    Posts
    137
    Posts Thanks / Likes

    Default Pachet TVR

    Salutare!Am un receptor power vu pe care nu pot prinde pachetul TVR 16E.Pe acelasi satelit gasesc pachetul cu Antena 1 care merge.As dorii o solutie pentru ca nu stiu ce sa-i mai fac.Va multumesc!

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Craiova
    Posts
    1,227
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai este normal sa nu mearga/

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    BUCURESTI
    Posts
    162
    Posts Thanks / Likes

    Default Pachet TVR

    11.471 V 29.950 3/4
    2x NOKIA Dbox 2(AVIA 500+AVIA 600)Samsung DSR 9500 VIA CI ,DEXATEK DK-5701, ,Dish-1.0,LNB

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    ROMANIA
    Posts
    137
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by doctorul View Post
    pai este normal sa nu mearga/
    De ce este normal? Explica te rog.Mie nu mi se pare normal sa nu mearga cele la liber.
    Last edited by alex07; 9th March 2007 at 14:54.

  5. #5
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Pentru ca este PVu! - si astia ti-l seteaza sa vezi ce vor ei..adica strict pentru ce este destinat.
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    ROMANIA
    Posts
    137
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by the the View Post
    Pentru ca este PVu! - si astia ti-l seteaza sa vezi ce vor ei..adica strict pentru ce este destinat.
    Sunt de acord cu tine dar daca setez pe receptor frecventa de la antena1 si network id-ul imi arta canalele la liber din pachetul respectiv, dar pe TVR nu imi arata nici macar canalele, ramane in 0.

  7. #7
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ceea ce vroia sa spuna the the este ca ai dat banii pe ceea ce nu trebuia.
    il ai si nu-l poti folosi.singura exceptie ar fi o pila direct in conducerea tvr ca sa-ti activeze.... , scuza-a nu stiu cum sa definesc obiectul pe care-l ai si care e cam inutil.
    incearca sa-l mariti pe e-bay sau fa-l cadou.apropo sint amator de cadouri !

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    113
    Posts Thanks / Likes

    Default Power Vu

    Nu se comporta la fel cu celelalte receptoare la receptia mai multor TP. Dupa factory reset va merge TVR dar nu va mai merge Antena 1; cred ca au o setare ascunsa pe undeva dar eu nu am gasit-o. Le ramane in memorie ultimul TP vazut chiar daca se schimba si satelitul din setari!

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    ROMANIA
    Posts
    137
    Posts Thanks / Likes

    Default

    I-am facut si resetare generala, am introdus din nou datele de la pachetul TVR am semnal si calitate, dar dupa ce ies din meniu am doar canal 0.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    113
    Posts Thanks / Likes

    Default Power Vu TVR

    Incerc si eu la noapte pe TVR si voi reveni cu concluzii.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Pitesti ROMANIA
    Posts
    357
    Posts Thanks / Likes

    Smile meniu secret

    menu user next yes si schimbi acolo non power vu si va merge
    Parabolica-1.5m Al. (72.0°E-30.0°W).Parabolica -1,2m Al (80.0°E-30.0°W) Vara 2017 ,3 de ani de la decesul RADIO VACANTA .2 Aprilie 2016, au trecut 28 de ani de la disparitia lui TUDOR VORNICU,cel mai mare realizator de televiziune din toate timpurile,trecute ,prezente si viitoare.Tudor Vornicu...IREPETABIL.08.Aprilie 1989 ultimul "La sfarsit de Saptamana"semnat TUDOR VORNICU

  12. #12
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Prahova
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default tvr

    sa terminat cu power vu au trecut in viaccess
    Cu stima,
    Siviu

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    113
    Posts Thanks / Likes

    Default Power Vu TVR

    Am incercat cu D9835 si D9223 si merg programele libere din ambele pachete (ANTENA 1 si TVR). La NID pe Antena este 366 iar la TVR este 1. Bafta!

  14. #14
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe w2 sint viaccess si power vu,mie imi intra de doua ori tvr1 si tvr2 scrie tvr1power vu si tvr2power vu m-am uitat

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top