Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
 1. #1
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default Doq , un nou canal in Romania si in tarile din centrul Europei

  Iko România şi Iko Poland au luat licenţe audiovizuale pentru România şi Centrul şi Estul Europei, una pentru canalul Doq, respectiv Sport Klub Premium.
  Doq se va distribui prin cablu la un preţ de 0,05 eurocenţi pentru abonat pe lună. Publicul ţintă este format din bărbaţi şi femei de 18-49 de ani. Televiziunea va emite 24 de ore pe zi şi este prevăzută a fi lansată în primăvara 2007. Televiziunea va achiziţiona filme documentare realizate inclusiv în România. Licenţa este valabilă pentru teritoriile României, Poloniei, Ungariei, Cehiei, Slovaciei, Serbiei, Bosniei, Sloveniei şi Croaţiei. Programul este format din emisiuni de entertainment factual, biografii şi documentare de călătorie. Licenţa este deţinută de SC Iko România SRL, director general Kokeny Tamas.

 2. #2
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Doq va face concurenta pe segmentul documentarelor, aducind insa in prim-plan productii europene si romanesti. Postul se va lansa in primavara acestui an si va emite, 24 de ore pe zi, documentare din „toate domeniile de activitate“, potrivit reprezentantilor acestuia, prezenti la sedinta CNA. Printre programele difuzate pe Doq se vor numara documentare de calatorie, programe de divertisment, de divertisment factual, precum si biografii. „Sintem inca in negocieri pentru contractarea mai multor documentare, atit cu case de productie romanesti, cit si cu unele din afara“ .
  Prezent la sedinta CNA in echipa care a solicitat licentele, Radu Morar, reprezentant Minimax a declarat ca postul Doq va reprezenta o alternativa mai ieftina la actualele posturi de documentare, el fiind distribuit, pentru cablisti, la pretul de 0,05 eurocenti per abonat. Grupul Iko a avut deja discutii cu operatorii de cablu, iar RCS si cablistii mici sint deja de acord sa retransmita posturile. „Cu UPC este putin mai greu“, a mai spus el pentru MEDIAFAX.

 3. #3
  aleksutz
  Guest
  RDI - Board Default Avatar

  Default

  La UPC, trebuie sa ai ori un post foarte bn si cerut de clienti ca sa intri, ori sa ai in spate investitori puternic, brand puternic (gen KANAL D), ori sa dai spaga. Stiu cat de greu e pt un canal nou lansat sa intre, si stiu cata "atentie" a dat patronu de la Atomic sa intre in grila lor

 4. #4
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Aug 2006
  Posts
  262
  Posts Thanks / Likes

  Question 0,05 eurocenti sau 0,05 euro, 5 centi?

  Mi se pare aberant de putin 85 de lei vechi. Or fi 5 centi, 1700 lei vechi?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top