Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default mi s-a blocat dm500

    Salutare! Am pus gemini 340, si nu mai vrea sa porneasca, ledul =verde ramanand aprins tot timpul. Am incercat cu dreamup sa mai pun alt soft, si zice "got startsequence, starting upload....." Ce pot sa fac sa se deblocheze? Am incercat si cu dcc292, dar nu gaseste dreamboxul.
    Va rog mult sa ma sfatuiti. Am inteles ca exista un anume soft?

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ibulugea View Post
    Salutare! Am pus gemini 340, si nu mai vrea sa porneasca, ledul =verde ramanand aprins tot timpul. Am incercat cu dreamup sa mai pun alt soft, si zice "got startsequence, starting upload....." Ce pot sa fac sa se deblocheze? Am incercat si cu dcc292, dar nu gaseste dreamboxul.
    Va rog mult sa ma sfatuiti. Am inteles ca exista un anume soft?
    Inainte de a pune imaginea noua cu dreamup da ERASE la imaginea veche.
    Gigel


  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gigelsat View Post
    Inainte de a pune imaginea noua cu dreamup da ERASE la imaginea veche.
    pai nu mai porneste deloc\

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default nu mai merge dreamup

    nu mai merge dreamup

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tu folosesti cablu null-modem sau reteaua? Incearca prin null-modem. Deconecteaza tot ce ai legat de dream, leaga de el doar cablul null-modem. Porneste dreamup, baga dreamul in priza, acum cred ca ar trebui sa dai erase. Asteapta pan ai rezult O, apoi scrie imaginea noua. Scriu doar din amintiri pt ca n-am acum cum sa-ti dau detaliile exacte.

    Bafta!
    Gigel


  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default

    prin null modem, dar nu mai vrea. Nu se mai activeaza butoanele FLash Erase in dreamup, dar in schimb stie ca sa conectat la dm500

  7. #7
    Banned Mentor
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Unknown
    Posts
    819
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation Sal

    debifeaza>> USE NETWORK din dreamup.. si da-i erase din nou, prin cablu RS232 serial null modem ..

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top