Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    100
    Posts Thanks / Likes

    Default Dreambox defect?

    ajutor!

    de ieri boxul meu (dream 7000s)nu mai merge. sa blocat imaginea, am tras de la curent, si am dat restart. de atunci nu mai merge.

    porneste flashul, dar mi aduce greseala.

    error: UC0

    cineva mi a spus ca ar putea fi stricat tunerul.

    a mai avut cineva problema asta.

    multumesc anticipat.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Iasi
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Schimba softul.Nu se defecteaza asa usor Dreambox-ul!
    VU+duo/VU+Ultimo/DM800/AL Offset 1,95/toroidal 90 16lnb/;

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    100
    Posts Thanks / Likes

    Default am incercat

    am schimbat softul prin flash de mai multe ori. nu merge.

    am gasit chiar acuma o firma pe net. spune ca la error: UC_0 este in proportie de 99 la suta tunerul de vina.


    perioada de garantie a trecut acuma 4 luni ((((((

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Iasi
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Schimba softul prin RS232cu dreamup universal si mai vezi...Raman la parerea ca nu e defect tunerul.Incearca si asta.Eventual pune o imagine oficiala mai intai!
    VU+duo/VU+Ultimo/DM800/AL Offset 1,95/toroidal 90 16lnb/;

  5. #5
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pune nullmodemul pe el, pe seriala, dai 2-3 flash erase si pune-i alta imagine (sugestia cu imaginea oficiala e buna). Nu incerca sa pui imaginea prin DCC, eroarea poate proveni si de la el.
    Spune-ne daca ai reusit.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    100
    Posts Thanks / Likes

    Default tuner

    am dat cu dreamup de mai multe ori erase, am bagat boxman. nu a mers. am dat iarasi de mai multe ori erase (tot cu dreamup original). am bagat flashul original. nimic.

    ramane: erorr: UC_0.

    am gasit asta pe net:

    http://www.satshop24.de/satshop24_s/..._satshop2.html

    maine pleaca boxul cu posta pe drum )))

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default E posibil sa se fi defectat flashu-ul

    si trebuie inlocuit... daca rezolvi posteaza te rog solutia

  8. #8
    Oki Doki Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stii cumva ce tuner foloseste (ALPS sau Phillips?). Daca te costa o tona sa-l repari, atunci mai bine cumperi tunerul (trebuie sa-l gasesti pe undeva) si il schimbi tu. Daca foloseste ALPS ai mari sanse sa-l gasesti ca f. multe boxuri il folosesc (poti chiar sa iei un box ieftin la mana a doua ce foloseste acelasi tuner)

  9. #9
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai exista si tunere LG, probabil cele mai putin sensibile dar totusi robuste ...

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    100
    Posts Thanks / Likes

    Default tunerul

    a fost vinovatul. ieri am trimis boxul la o firma. azi ma au sunat. tunerul a fost defect. maine imi trimit boxul inapoi.

    ce tuner imi au bagat nu stiu. nici pretul. voi vedea maine cand vine nenea postasul )))

    pentru schimbat imi ia 30,- euro.

    stie cineva daca se uzeaza tunerul prin gbox mai tare? tot ma gandesc daca am gresit eu cu ceva.


  11. #11
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    NU .

    A fost doar un ghinion al tau . Nu poti zice ca tunerul de la TV se uzeaza mai repede daca privesti HBO pe cablu cu decodor oficial sau cu bobine
    Asa a fost sa fie ....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top