Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  Târnacopist Expert
  Join Date
  Dec 2005
  Location
  /home/satwien/
  Posts
  6,001
  Posts Thanks / Likes

  Lightbulb Tips&Tricks pentru Gbox

  Cred ca ar fi interesant de postat cateva Tips&Tricks pentru Gbox. Nu cunosc prea multe, dar totusi sunt destui care de-abia acum descifreaza tainele Gbox-ului asa ca ...

  Nu incarca inutil Gbox-ul!
  Simplu de zis, dar ce e de facut?
  • Incearca sa nu depasesti 300-400 carduri pt DM500 sau 500-600 pt DM 7xxx. Cifrele sunt discutabile, dar oricum, nu sariti calul!
  • In teorie se spune ca pe un port nu e bine de pus mai mult de 15-20 peers. Practic eu am mers pana la 100 pe un port, dar e bine de stiut si asta. Daca aveti probleme atentie si la asta ...
  • Atentie la bug-ul stiut al Gbox ver.2.01, daca se depaseste 1024 carduri virtuale, Gbox-ul seteaza automat I: { 03 }. Dar daca aveati I: { 02 }, de fapt se mareste distanta de la care se accepta carduri, a.i. rezultatul e greu de anticipat, la mine de exemplu nu mai imi citeste niciun card local! Pentru a evita asta, incercati sa jonglati din valoarea X. De fapt, recomandarea se intoarce la primul punct, nu depasiti un anumit numar de carduri. Gboxul o sa va anunte in Trace despre aceasta modificarea automata a I-ului.
  • Daca vi se pare ca Gbox-ul se misca greu, nu ar fi rau sa va activati functia de Trace si sa va aruncati un ochi pe ce se intampla in Gbox. In plus, un "full activation" pentru Attack.log, chiar si temporara, ar putea sa va dea cateva informatii utile.
  • Dupa ce ati sters sau blocat o linie, nu uitati sa verificati daca si peer-ul respectiv a facut acelasi lucru. Daca nu o face, o sa va treziti cu zeci de atacuri pe ora de la IP-ul respectivului iar asta inseamna alte procese inutile de care Gboxul trebuie sa aiba grija.
  • Pentru a nu incarca inutil Gbox-urile partenerilor, cand nu stati la TV, comutati pe un program FTA sau macar pe cardul propriu. Daca toata lumea ar face la fel ...
  Si cateva reguli utile la schimbul de linii:
  • In momentul schimbului de linii nu uitati sa cereti detalii de contact ulterioare. Mai devreme sau mai tarziu tot o sa trebuiasca sa luati legatura iar daca punctul de contact a fost un simplu PM pe cine stie ce forum ... Eu, de exemplu, trimit linia sub forma: D: { id-oarecare.no-ip.info { your 5595 { parola { 2 A4 }}}} # [email protected]. E foarte simplu si util.
  • Daca din diferite motive nu mai puteti tine o linie in cwshare-ul propriu, nu uitati sa-i spuneti si peer-ului respectiv. Ambii veti incarca inutil gboxurile.
  • Dupa ce ati pus o linie noua, fiti cu ochii pe ea pentru cateva zile, mai tarziu o sa va reamintiti mai greu in ce conditii ati pus-o. Daca creaza probleme de la inceput si nu reusiti sa-i dati de cap, mai bine renuntati la ea decat sa amanati rezolvarea.
  • Daca descoperiti carduri fake pe un gbox, anuntati-va si prietenii despre ID-ul respectiv!
  • Nu dati datele de contact ale unui peer fara acceptul acestuia, poate nici voua nu v-ar conveni sa va treziti asaltati de o groaza de solicitari aiurea.
  Sunt sigur ca si voi puteti contribui cu destule sfaturi din experienta proprie asa ca va rog sa continuati.

  Rugamintea mea e sa nu incepeti sa puneti intrebari aici, deschideti un topic nou sau folositile pe cele deja existente.

 2. #2
  Silver Member Expert
  Join Date
  Apr 2004
  Location
  CLJ/VIE
  Posts
  2,502
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Tot in legatura cu incarcarea inutila a gboxului, recomand folosirea unui ignore.list actualizat si personalizat. De ex introduceti in acest fisier ID-urile providerilor care nu-i receptionati, si care nu va intereseaza, mai ales daca nu sunt f cautati in serverele de share.

  Un ignore.list destul de complet poate fi gasit aici.

  PS:Excelent topic @SatWien ! Congrats!
  ==========================================================
  (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
  ========================================
  ==================

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top