Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 78
  1. #1
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default Sa se scoata EPG-ul .....

    In ultima jumatate de ora s-a blocat receptorul Humax 2 de 8 ori si aceasta datorita EPG-ului.Zilele trecute a mers ok dar cum s-a bagat nu mai merge bine. Din 2 rele propun raul cel mai putin.Ideal ar fi un soft bun dar se vede ca toate tipurile de receptoare au probleme datorita acestei codari Nagravision

  2. #2
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu au nicio treaba receptoarele cu EPG-ul. Mie mi s-a blocat Humax-ul aproape in fiecare zi (noapte) si cand n-a fost EPG

  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,691
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gelu_dh View Post
    In ultima jumatate de ora s-a blocat receptorul Humax 2 de 8 ori si aceasta datorita EPG-ului.Zilele trecute a mers ok dar cum s-a bagat nu mai merge bine. Din 2 rele propun raul cel mai putin.Ideal ar fi un soft bun dar se vede ca toate tipurile de receptoare au probleme datorita acestei codari Nagravision
    Iar la persoanele peste 60 de ani sa se scoata SPICE PLATINUM ca si asa nu mai au nevoie.

  4. #4
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acu 5 minute ma suna nevasta-mea disperata (telenovele) ca Humax-ul se blocheaza intr-una si degeaba face operatiunea "priza", ca merge cateva minute si iar o ia de la capat...La fel e si la voi ?

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da asa-i eu nu ma mai uit pe Digi pt ca se blocheaza niciodata nu a mers asa .

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Romania
    Posts
    272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gelu_dh View Post
    In ultima jumatate de ora s-a blocat receptorul Humax 2 de 8 ori si aceasta datorita EPG-ului.Zilele trecute a mers ok dar cum s-a bagat nu mai merge bine. Din 2 rele propun raul cel mai putin.Ideal ar fi un soft bun dar se vede ca toate tipurile de receptoare au probleme datorita acestei codari Nagravision
    Pana sa se introduca EPG-ul confirm si eu ca nu am mai avut nici o blocare la Humax II. Deh.....ca la noi la "niminea" !

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gelu_dh View Post
    In ultima jumatate de ora s-a blocat receptorul Humax 2 de 8 ori si aceasta datorita EPG-ului.Zilele trecute a mers ok dar cum s-a bagat nu mai merge bine. Din 2 rele propun raul cel mai putin.Ideal ar fi un soft bun dar se vede ca toate tipurile de receptoare au probleme datorita acestei codari Nagravision
    S-a blocat si la mine dar acum merge constant. Poate cad bombele. Lasati epg -ul sa mearga. Na ca iar nu merge. Mama lor de vagabonzi!

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    ROMANIA, EUROPA
    Posts
    70
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rpintea View Post
    Acu 5 minute ma suna nevasta-mea disperata (telenovele) ca Humax-ul se blocheaza intr-una si degeaba face operatiunea "priza", ca merge cateva minute si iar o ia de la capat...La fel e si la voi ?
    Si eu am patit la fel astazi. Si incompetentii de la helpdesk, fiindca am vorbit cu 4 persoane distincte, mi`au dat 4 solutii diferite, total nefunctionale:

    1. "va facem reinitializare. tineti receptorul 90 minute pe tvr1. va functiona apoi ok" zis si facut. Dupa 90 de minute nexam. Scot din priza, repornesc, merge 5 minute si iar zero total pe toate canalele mai putin fta. Sun din nou...

    2. "scoateti 1 minut chiar acum din priza, dati reset" Zis si facut. Yupi, merge... 10 minute, apoi cade iar. Sun din nou...

    3. "scoateti 30 minute sau chiar 1 ora din priza, dati reset si va merge struna". Zis si facut. Dupa doua ore de stat pe liber afara din priza. repornesc. merge 20 minute, apoi iar negru ecranul pe toate canalele codate... Sun iar...

    4. "duceti receptorul la service ca e vina lui. sigur e vina lui.... Dar daca totusi nu e vina lui?, intreb eu. Atunci habar nu avem, raspunde individul de la capatul firului"....

    Dupa scoaterea din priza, merge iar 5, 10 poate chiar 30 de minute, apoi cade... Astea`s servicii? Intreb si eu ca deja m`am enervat... si sunt destul de rabdator si ingaduitor din fire.... Cei din call center sunt complet aerieni, spatiali ca satelitul Intel... Alo? Digi? Angajati si voi competenti la call center...
    Humax DIGI2+, Strong 6155, SRT2100, 1,2m Al, 0,2 Inverto

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Romania
    Posts
    272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fratiloooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrr faceti ceva ca acum (20.45-21.00) face o data la 5 minute.........te ia amocu', pe bune !

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    ROMANIA, EUROPA
    Posts
    70
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by richardm27 View Post
    Fratiloooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrr faceti ceva ca acum (20.45-21.00) face o data la 5 minute.........te ia amocu', pe bune !
    SUBSCRIU TREBUIE FACUT CEVA! ASA NU SE MAI POATE!

    Versiunea nr. 5: s-a facut update de soft (desi eu nu am gasit asa ceva) si de acum incolo o sa va functioneze bine....
    Last edited by prodth; 27th February 2007 at 22:25.
    Humax DIGI2+, Strong 6155, SRT2100, 1,2m Al, 0,2 Inverto

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pot sa intreb si eu de ce a-ti ales Digi? daca stiati ca sunt problemele aste cu el?

    Dupa mine nu are rost sa plangeti v-ati vacut-o cu mana voastra.
    Unde nu-i cap , vai de receptor.
    Offset AL Grundig 0.85, LNB Echolite 0.3 db, HH SG2100, SkyStar 2, Focus.

  12. #12
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    ROMANIA, EUROPA
    Posts
    70
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by **d29 View Post
    Pot sa intreb si eu de ce a-ti ales Digi? daca stiati ca sunt problemele aste cu el?

    Dupa mine nu are rost sa plangeti v-ati vacut-o cu mana voastra.
    Unde nu-i cap , vai de receptor.
    SCUTESTE-NE!
    Humax DIGI2+, Strong 6155, SRT2100, 1,2m Al, 0,2 Inverto

  13. #13
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E jale fratilor. Din 5 in 5 minute se intrerupe. Eu am renuntat, l-am pus pe OTV si l-am dat mut...

    Fanta, acum care mai e motivul blocarilor ?

    Bravo DIGI, iar va dati singuri peste picioare...

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by prodth View Post
    SCUTESTE-NE!
    Bag sama ca esti masochist... daca iti place sa te chinui in halul asta
    Offset AL Grundig 0.85, LNB Echolite 0.3 db, HH SG2100, SkyStar 2, Focus.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Romania
    Posts
    272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by **d29 View Post
    Pot sa intreb si eu de ce a-ti ales Digi? daca stiati ca sunt problemele aste cu el?

    Dupa mine nu are rost sa plangeti v-ati vacut-o cu mana voastra.
    Unde nu-i cap , vai de receptor.
    Ia lumineaza-ne tu...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top