Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10

Thread: nr telefon digi

  1. #1
    soy madridista! Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Regatul Unit
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default nr telefon digi

    mai sunt valabile numerele de telefon de la digi? ca eu sun din madrid si imi spune ca nu sunt alocate. ce sa inteleg?
    "Lumea este condusa de cu totul alte persoane decat cele pe care le vad neinitiatii" - Benjamin Disraeli

  2. #2
    soy madridista! Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Regatul Unit
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf View Post
    0040314004001,probat ieri din Timisoara.
    stiu ca se pune si prefixul :P dar imi da numar nealocat. am sunat azi de doua ori la ore diferite. si la fel. am sa mai incerc.
    "Lumea este condusa de cu totul alte persoane decat cele pe care le vad neinitiatii" - Benjamin Disraeli

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am scris si eu saptamana trecuta ca nu am putut accesa din exteriorul tarii numarul pentru activare si nu mi-a confirmat nimeni. Imi dadea numar inexistent. Pana la urma am reusit prin cineva din Romania. Se pare ca au pus botnitza la cei de afara. A mai activat cineva din strainatate in ultima saptamana?

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu zic ca e mai degraba o problema de interconectare a retelelor. Am avut si eu o probl asemanatoare acu vreoun an...nu puteam suna din RDS in Astral. Si chiar si acum, daca sun din RDS in UPC cateodata imi da ca e nr nealocat.
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  5. #5
    soy madridista! Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Regatul Unit
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am prins in cele din urma sa vb cu ei. la unu din numere mi-a zis la fel ca e nealocat. da la atul mi-au raspuns si foarte repede. pana acum nu am mai intampinat problema asta, ca sa imi spuna ca e nealocat numarul. acum nu stiu sigur daca e problema de interconectare intre retele sau altceva.
    "Lumea este condusa de cu totul alte persoane decat cele pe care le vad neinitiatii" - Benjamin Disraeli

  6. #6
    Băiat de gaşcă Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Il paese di Beltrame
    Posts
    1,365
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    Se pare ca au pus botnitza la cei de afara. A mai activat cineva din strainatate in ultima saptamana?

    N-au pus... suna cu numar ascuns. Am activat vineri.

    ss/indescifrabil

  7. #7
    soy madridista! Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Regatul Unit
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iordache View Post
    N-au pus... suna cu numar ascuns. Am activat vineri.
    nu stiu dc ar trebui sa sunam cu numar ascuns pentru ca oricum majoritatea sunt din afara. poate gresesc...dar multi din afara au digi.
    "Lumea este condusa de cu totul alte persoane decat cele pe care le vad neinitiatii" - Benjamin Disraeli

  8. #8
    Băiat de gaşcă Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Il paese di Beltrame
    Posts
    1,365
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iezuit777 View Post
    nu stiu dc ar trebui sa sunam cu numar ascuns pentru ca oricum majoritatea sunt din afara. poate gresesc...dar multi din afara au digi.

    Au ei Digi... dar daca e sa stai dupa avizele CNA, n-ar trebui sa aiba NIMENI afara nici Digi nici alt dth. Asa ca ei se fac ca muncesc, noi ne facem ca suntem in tara... furatul caciulii specific plaiurilor mioritice.

    ss/indescifrabil

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    80
    Posts Thanks / Likes

    Default

    acum m-am prins de ce nu trimit ei facturi - au impresia ca majoritatea sunt peste granita si nu au cum sa le primeasca
    HSS1160NA, SRT6125, offset 1.2m(dual feed - Intelsat - Sirius), offfset 0.8m - Hotbird, Smart Titanium 0,2dB

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    748
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by markos06 View Post
    acum m-am prins de ce nu trimit ei facturi - au impresia ca majoritatea sunt peste granita si nu au cum sa le primeasca
    Sau o fi considerand ca o fi prea scump sa le expedieze in Spania, Italia, Germania etc

    Apropo de sunat din strainatate in Romania... pentru cei care au ADSL si un router cu VOIP exista obtiunea alocarii unui numar de telefon din romania pe unul din serverele de VOIP din Romania.

    www.smartcall.ro
    www.telefonip.ro
    www.netphone.ro

    In felul asta nu isi mai dau seama ca suni din strainatate

    Adrian.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top