Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    PAKISTAN
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default cyfra+ help for supermax


    i have supermax super-ci 600 plus reciever i want to watch cyfa+ cartoon network which is in english language............. and want to watch the TPS polsat and ART all together
    now i have new software of next star reciever 618a but cartoon network is not working with this software plz any body help me.....................
    if sombody have an old software with cyfra + and all channels working fine plz send it to me my email address is
    [email protected]
    plz help me
    SUPERMAX SUPER6000CI PLUS/////MATRIX CAM RELOADED

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    512
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: cyfra+ help for supermax

    Quote Originally Posted by malikifti
    i have supermax super-ci 600 plus reciever i want to watch cyfa+ cartoon network which is in english language............. and want to watch the TPS polsat and ART all together
    now i have new software of next star reciever 618a but cartoon network is not working with this software plz any body help me.....................
    if sombody have an old software with cyfra + and all channels working fine plz send it to me my email address is
    [email protected]
    plz help me
    Check your mail box i have send you the old software 616d in which your all required channels including Cyfra+ Cartoon Network all are working.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    PAKISTAN
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dear asif ur software is not working it is giving me
    22Er at the end when writing to flash comes
    plz help
    SUPERMAX SUPER6000CI PLUS/////MATRIX CAM RELOADED

  4. #4
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default

    malikfi,

    reload your new firmware version, not that of asifde, and just get the cyfra+ keys from the latest keys thread.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    512
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by boknoy_ph
    malikfi,

    reload your new firmware version, not that of asifde, and just get the cyfra+ keys from the latest keys thread.
    boknoy_ph sir,
    Cyfra+ Cartoon network in english is not working with new 618a the Nextdigital software and if you mean by new firmware version the original supermax software then the Nextdigital version softwares are more batter then Supermax. Nextdigital software have more and batter functions then Supermax. So because of this i recomend 616d for all chanels with all good functions.


    Quote Originally Posted by malikifti
    dear asif ur software is not working it is giving me
    22Er at the end when writing to flash comes
    plz help
    malikifti sahib,
    i have download this software in my receiver and some of my friends also download it in there receivers successfully receiving by me.
    May be at that time your net speed was slow when you download it from your mailbox or at the time of attachment due to slow net speed at my end the software has some err. I will send it to you again. Try it again.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    PAKISTAN
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok dear i will be waiting for the software again but the latest software of supermax has come wht about this software any changes in this software
    SUPERMAX SUPER6000CI PLUS/////MATRIX CAM RELOADED

  7. #7
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @malikifti,

    i noticed that you do have a MR CAM, why not update that one?

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    PAKISTAN
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    thanx dear boknoy_ph
    but it costs me 500 RS here and i think it is too much i can't aford this for just one channel
    i upgrade my reciever my self there fore i would like to have this in reciever
    by the way thanx
    SUPERMAX SUPER6000CI PLUS/////MATRIX CAM RELOADED

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    PAKISTAN
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dear asifde
    thank you very very much at last i have done it with ur help now i can watch cyfra+ cartoon network.............
    SUPERMAX SUPER6000CI PLUS/////MATRIX CAM RELOADED

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    In a Weird RooM
    Posts
    835
    Posts Thanks / Likes

    Default

    has anyone checked 701a in supermax can u see any change in this version ?
    im using 618A rite now can i upload my previous channel data in 701a with new loader or old?
    all comments are welcome.
    Im NoT InSaNe ,U r InSaNe , U r All InSaNe....

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    PAKISTAN
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default


    i have checked the 701c
    sorry dear u cannot download ur old channels data in 701c
    u have to do is to do all manually by remote control....
    and i think it takes much time
    so i suggest that 618a is good.....
    SUPERMAX SUPER6000CI PLUS/////MATRIX CAM RELOADED

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cyfra+
    By cripet in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 25th August 2006, 12:28
  2. Cyfra+
    By vexxato in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 18th May 2006, 01:49
  3. Cyfra +
    By paulino in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 28th February 2006, 19:18
  4. Replies: 0
    Last Post: 18th July 2005, 05:31
  5. my supermax is still unworkable (supermax problem 8888)
    By kasanofa in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 20th May 2005, 17:55

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top