Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    dans les Alpes
    Posts
    624
    Posts Thanks / Likes

    Default Kanal D la Max , pe Sirius

    in cateva zile se muta kanal d pe sirius luand locul lui VH1 care va pleca pe W2...parca totusi trebuia sa plece alt canal...

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca au primit plangeri gramada, ca le-am scris si eu, si am primit un reply de genu "stimate domn/doamna...." care sigur e un mail general de-l trimit la toti cu aceeasi problema. Si n-au raspuns strict la intrebarea mea, ci strict la problema cu kanald pe w2. In fine...poate o facut presiuni cei de la kanald sa-l mute pe 5E, ca pe w2 era cam izolat.
    Pentru mine TVRM e o enigma. De ce il tin ala pe sirius oare? si ar mai fi protvintl pe w2...cand e free pe sirius...
    Astia de la max is ciudati din nastere...
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    dans les Alpes
    Posts
    624
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mm7163 View Post
    Cred ca au primit plangeri gramada, ca le-am scris si eu, si am primit un reply de genu "stimate domn/doamna...." care sigur e un mail general de-l trimit la toti cu aceeasi problema. Si n-au raspuns strict la intrebarea mea, ci strict la problema cu kanald pe w2. In fine...poate o facut presiuni cei de la kanald sa-l mute pe 5E, ca pe w2 era cam izolat.
    Pentru mine TVRM e o enigma. De ce il tin ala pe sirius oare? si ar mai fi protvintl pe w2...cand e free pe sirius...
    Astia de la max is ciudati din nastere...
    s_au simtit si ei,au zis...HAI NA! FIE...dar ai dreptate cu TVRM..nu numai pt tine e o enigma...VH1 era bun...nu era pt W2...ma rog...nu avem muzica mai bunicica,dar avem liga 1...

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu zic ca o sa revina VH1 pe sirius...doar a mai zburat odata si a revenit apoi (parca cu money channel a facut switch).E un program cu audienta destul de mare.

    ALOO MAXU...vedeti de TVRM...we don't need that crap!mutati-l pe 62E din partea mea sau si mai departe!
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    TVRM e pe Sirius pentru ca exista niste legaturi de afiliere intre asa numita universitate care are si postul respectiv si maxtv.
    Gigel


  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ma gandeam io ca asta ar putea fi singura explicatie.
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  7. #7
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,692
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mm7163 View Post
    Eu zic ca o sa revina VH1 pe sirius...doar a mai zburat odata si a revenit apoi (parca cu money channel a facut switch).E un program cu audienta destul de mare.

    ALOO MAXU...vedeti de TVRM...we don't need that crap!mutati-l pe 62E din partea mea sau si mai departe!
    Aseara era VH1 pe sirius si canal D pe W2.
    Eu zic ca ar putea sa scoata Antena 3 sau Euforia de pe sirius si sa bage canal D.Posturile respective deja sint FTA pe W2.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    113
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema s-a pus pentru cei care nu au 3 LNC-uri si prind doar Sirius!

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cel mai simplu e sa scoata Realitatea Tv care oricum e fta pe Sirius.
    Gigel


  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    dans les Alpes
    Posts
    624
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aveau multe posibilitati dar ce sa facem,mie unul in pare rau de VH1,dar e mai bine cu liga 1... sa speram ca revine totusi VH1...defapt noi cei cu MAX tot timpul speram...uuufff

  11. #11
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A intrat si la Max KanalD pe Sirius in locul eternului cal de bataie , VH1 .....
    Cineva de la Max citeste totusi si aici dar cam face pe de`andoaselea ...
    VH1 ....

    P.S. Tot e bine ca a intrat la fosta rezolutie a lui VH1 : 544x576 , nu 480 x576 ca pe W2 .

  12. #12
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    Cineva de la Max citeste totusi si aici dar cam face pe de`andoaselea ...
    VH1 ....
    Lasa-i saracii,tre sa-i intelegem si pe ei ...bine ca fac ceva...macar stim ca mai traieste cineva acolo si avem sanse sa se mai miste ceva si pe viitor.
    Probabil in scurt timp va reveni VH1... (zic si eu...)
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  13. #13
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gigelsat View Post
    Cel mai simplu e sa scoata Realitatea Tv care oricum e fta pe Sirius.
    ... si e de doua ori fta si cu ce il au ei in pachet de TREI ORI

  14. #14
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    dans les Alpes
    Posts
    624
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asa e oameni buni...acum sigur stim ca traiesc ...au miscat ceva...si al naibii de bine...incet incet pregatim antena cu N lnb uri...

  15. #15
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by batranul View Post
    asa e oameni buni...acum sigur stim ca traiesc ...au miscat ceva...si al naibii de bine...incet incet pregatim antena cu N lnb uri...
    Ai avut dreptate l-au bagat am vazut acum Kanal D pe sirius dar cum am mai zis erau alte canale pe care le puteau muta realitatea etno e de doua ori totul e bine cind se termina cu bine ... Everybody is happy
    Last edited by mariuss; 23rd February 2007 at 23:23.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top