Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    N-TM 103
    Posts
    603
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema cu Humi5400

    Salut .Care din voi are idee de ce un Humi5400 functioneaza EMU sau cardul in cam-ul intern maximum 20-30 sec ?Dapa aceea nu mai afiseaza nici macar EMU.In modul (zeta )cardul functioneaza.Alimentatorul e ok.Mai am 2 humi care merg perfect.Multam
    DM7080 , DM8000, DM800-SE,VU+Zero, DM500-s, DM500-s/clone, Humax5400, Nokia 9500, Hyundai 1120 (polizat) , T90 / 23°,19°,16°,13°,9°,5°est,1°w .Panasonic 46GT30.

  2. #2
    Banned Master
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Question

    Aceias problema am si eu. Cred ca de vina sint ultimile TOH- uri
    Last edited by zaireforest; 19th February 2007 at 21:51.

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    N-TM 103
    Posts
    603
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da dar eu mai am doua care merg.
    DM7080 , DM8000, DM800-SE,VU+Zero, DM500-s, DM500-s/clone, Humax5400, Nokia 9500, Hyundai 1120 (polizat) , T90 / 23°,19°,16°,13°,9°,5°est,1°w .Panasonic 46GT30.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top