Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default 7020, stab motor, gemini 3.40 si maxtv

    dacä nu sant mai mult timp pe sirius, cand mä intorc pe 5° inapoi nu-mi merge maxtv
    dupä ce mä duc scurt pe max info si dupä aceea pe alte program incepe sä functioneze dupä citeva secunde ( nu conteazä de emulatie: camd, gbox...)
    si chestia asta o am de aprope 2 ani de zile

    de dezactiveazä cartela sau are cineva vreo idee ce poate sä fie ?
    adevärul este inventia unui mincinos

  2. #2
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hidric View Post
    dacä nu sant mai mult timp pe sirius, cand mä intorc pe 5° inapoi nu-mi merge maxtv
    dupä ce mä duc scurt pe max info si dupä aceea pe alte program incepe sä functioneze dupä citeva secunde ( nu conteazä de emulatie: camd, gbox...)
    si chestia asta o am de aprope 2 ani de zile

    de dezactiveazä cartela sau are cineva vreo idee ce poate sä fie ?
    unde sant meseriasiiiiii ?
    nu-se poate sä am numai eu problema asta cu kktul de max
    adevärul este inventia unui mincinos

  3. #3
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chestia asta se intampla si la cei cu switchuri diseqc , nu comuta corect sau in timp real cateodata . Probabil o astfel de cauza e si aici .

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hidric View Post
    unde sant meseriasiiiiii ?
    nu-se poate sä am numai eu problema asta cu kktul de max
    1. La fel se manifesta la mine pe Lazer 2003CI.
    2. Pe DM500 cu Gemini 3.30 maxvar nu sunt probleme. Apar diferente sesizabile intre Camd3.880i si Camd3.881 si 3.882. Incearca Camd3.880i.

  5. #5
    Oki Doki Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si mie imi face la fel (dm500, diseq 4 sat) indiferent the emu. Ce vad eu este ca atunci cand schimb sat. ber sare la zeci de mii si pana se re-tune dureza chiar si 10 sec.
    Cand las doar 2 sau 3 sat e ok. Am crezut ca LNBurile absorb curenti diferit si asta ar debalansa sistemu' (cand comuti de pe unul low current pe high current) am schimbat lnb-ul 4 cu unul mai bun(?) -cel ce comuta cel mai greu - a mers mai bine un timp dar parca acum face la fel (uneori).
    O sa incerc un alt switch desi mi-a zis cineva ca are aceesi problema si a schimbat switchul si e tot la fel. Parerea mea este ca sursa cu care vine cutia nu e foarte puternica (este exact la limita) si cand schimbi sat. exista o cerere brusca de curent si ii scade tensiunea si pana isi revine dureza un pic. Si da, cand schimb pe un canal necodat se comuta mai repede (de ce?).

    PS: am acasa o sursa de 12v 2A (fata de 1A care vine cu cutia) si o s-o incerc diseara daca am noroc sa fie aceesai polaritate. Oricum, dupa mine 12W e f. la limita (un LNB poate consuma ~400mA la 18V deci deja 8W + cat consuma tunerul + procesorul + ethernet, card reader ...)

  6. #6
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by snc1963ro View Post
    1. La fel se manifesta la mine pe Lazer 2003CI.
    2. Pe DM500 cu Gemini 3.30 maxvar nu sunt probleme. Apar diferente sesizabile intre Camd3.880i si Camd3.881 si 3.882. Incearca Camd3.880i.
    sant pe gbox


    dar merci de idee
    adevärul este inventia unui mincinos

  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si mie imi face cateodata la fel pe SS2+diseqc 2x1. Dar am obs ca numa cand comut pe un canal codat pe 5e. Daca merg direct re un fta, totul e ok...
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  8. #8
    Oki Doki Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat sursa de 2A si nu face nici o diferenta (adica tot comuta greu)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top