Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Always somewhere here
    Posts
    359
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor Reality cam

    Am un asemenea cam si nu-l mai vede receptorul. L-am folosit cca. o luna cu cartela Minimax Ro pe Kaon 570 12.C1.A5 soft Stream. Au mai fost situatii cand nu a recunoscut cam-ul dar cu o simpla repornire de la intrerupatorul din spate s-a rezolvat. Acum nimic. Am mai incercat pe Strong 6355 (si acela cu patch), acolo apare ca se "initializeaza" dar atat, ramane la acest stadiu. Vre-un sfat ?
    Nici eu nu mai stiu ce am si ce-mi mai trebuie.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Belgica,Antwerpen
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca si rescrie-l,poate isi da drumul,ai aici http://www.rdi-cam.com/pic.php?i=1 ce-ti trebuie.Bafta
    Vu+Duo,Humax HDCI 2000,Dreambox500,Digi TV,Max TV,Triax 1,10cm,PhilipsLNB,Diablocam,CAS 3,InfinityUSB,E.T.C.-raPromax TV Explorer

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Always somewhere here
    Posts
    359
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se poate cu un laptop sau trebuie neaparat o interfata (Phoenix) ?
    Nici eu nu mai stiu ce am si ce-mi mai trebuie.

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    31
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pheonix iti trebuie doar cand nu ai laptop.camul tau se actualizeaza perfect cu un laptop.salut.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Always somewhere here
    Posts
    359
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by blend64 View Post
    pheonix iti trebuie doar cand nu ai laptop.camul tau se actualizeaza perfect cu un laptop.salut.
    Ai incercat sa rezolvi o problema identica (ma refer la varianta cu laptop)?
    Nici eu nu mai stiu ce am si ce-mi mai trebuie.

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    31
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am actualizat un astfel de cam,cu laptop;nu vad de ce tu nu ai putea.salut.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Always somewhere here
    Posts
    359
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by blend64 View Post
    am actualizat un astfel de cam,cu laptop;nu vad de ce tu nu ai putea.salut.
    Merci pentru incurajare. Pana eu caut ai putea sa ma ajuti cu un HowTo pentru laptop ?
    Nici eu nu mai stiu ce am si ce-mi mai trebuie.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Always somewhere here
    Posts
    359
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am gasit la servici, un modul pentru calculator in care a fost folosit un card Orinoco de la Lucent. Interesant ca potriveste la fix in el cam-ul Reality. Poate fi oare folosit ca interfata ? Scrie pe el printre altele ht b 94v-0.
    Nici eu nu mai stiu ce am si ce-mi mai trebuie.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Always somewhere here
    Posts
    359
    Posts Thanks / Likes

    Default

    blend64, din pacate nu reusesc. Am instalat loader-ul, am fisierul update, il incarc, download now si-mi zice ca serial port can't be opened. De fapt la settings nu apare decat serial, pcmcia nu e activ. Ce n-am facut bine ? Pe laptop am windows me.
    Nici eu nu mai stiu ce am si ce-mi mai trebuie.

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    31
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut,sa vedem:inainte de a-i da-descarca acum-asigura-te ca in setari pcmcia ai selectat"to cam 0".ce loader folosesti?
    Last edited by blend64; 20th February 2007 at 21:27.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Always somewhere here
    Posts
    359
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by blend64 View Post
    salut,sa vedem:inainte de a-i da-descarca acum-asigura-te ca in setari pcmcia ai selectat"to cam 0".ce loader folosesti?
    UCAS Downloader tool V1.3. Problema e ca la Settings optiunea PCMCIA nu e activa. Cardul il vede laptop-ul pentru ca semnalizeaza sonor ascst lucru dar nu sub forma din howto. Iata ce am gasit (intre timp am incercat pe un laptop cu XP instalat):

    Detailed Instructions (WinXP):
    1. Install ucas_loader.exe
    - Locate the loader_setup.exe file and double-click to start the installation
    - Select which OS you are running (98/2000/XP)
    - Click on "Next>" to continue with installation
    - Select directory to install loader application, and press "Install" to begin installation
    - During installation, a screen below will pop up. Click "Continue Anyway" to continue.
    - When installation is complete, click "Close" to exit the installation

    2. Insert Reality CAM into PCMCIA slot of the Laptop, and make sure Windows detects the CAM.
    NOTE: If your laptop does not detect the CAM, you will need a PCMCIA Extension Board for this to work.

    Aici cred ca e buba, desi in Control Panel apare ca un hardware neinstalat. Am incercat sa instalez ce driver am gasit pentru Reality cam dar zice ca nu e bun. Daca ai ceva driver valabil te rog un link sa PM.

    3. Install drivers for the Reality CAM module
    - Windows will detect the Reality CAM as a "DVB CA Module"
    - Click "Next" to continue
    - Click "Continue Anyway" to install DVB CA Module drivers
    - Click "Finish" to complete the driver installation

    4. Now we are ready to patch the Reality CAM with Phoenix
    - Find the loader application you installed earlier and double-click to start the program
    - In the window menu bar, go to File->Select
    - Select the file "phoenix.upd"
    - The loader file should appear in the box after "Name"
    - Go to Settings->Pcmcia and select the appropriate port (most likely "CAM 0")
    - Click "Download Now!" to start the firmware patch
    - DO NOT extract the Reality CAM until notified to do so!
    - Only remove the Reality CAM from the PCMCIA slot when notified to: "Please, extract the CAM"
    - Reinsert the Reality CAM into the PCMCIA slot for 15-20 seconds. Note: This should initialize the CAM - a very important step since a few DVB set top boxes have problems initializing the cam.

    5. Now you must activate the Phoenix patch
    - Insert the Reality CAM into the DVB-S STB receiver and go into the menu.
    - Access the CI menu and go into the OmniKrypt menu
    - Go into the Information menu, you should see "Press 'OK' to activate Phoenix "VX.X"
    - Press "OK" and the CAM will reset
    - Go back to the OmniKrypt menu
    - If Phoenix patch was applied correctly, you should now have a new "Phoenix" menu

    6. Congrats, you now have a kick-ass patched CAM.
    Nici eu nu mai stiu ce am si ce-mi mai trebuie.

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    31
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu mi-ar place sa gresesc dar problema nu vine de la driver ci de la faptul ca ai nevoie de un adapter pentru pcmcia .o idee ar fi sa incerci un alt cam.orice marca.salut.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Always somewhere here
    Posts
    359
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai sigur ca driverul pt. PCMCIA este ok pentru ca vede ca am inserat cardul, dar nu-l vede ca DVB CA Module. De aceea, probabil, loader-ul nu are activa setarea pentru PCMCIA. Am incercat si cu alt CAM (Matrix) pe care-l recunoaste si receiver-ul si e aceeasi poveste. Si inca ceva: nu inteleg ce e cu acest PCMCIA Extension Board. Am sau nu nevoie de el (nici nu stiu ce e), ce e, unde se poate gasi, etc. ? Merci.
    Nici eu nu mai stiu ce am si ce-mi mai trebuie.

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    31
    Posts Thanks / Likes

    Default

    http://digital-forums.info/showthrea...289#post191289
    incearca si varianta asta cu driverul pt. xp.salut.
    Last edited by blend64; 25th February 2007 at 14:35.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Always somewhere here
    Posts
    359
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merci pentru link, am sa incerc maine. Te voi tine la curent.
    Nici eu nu mai stiu ce am si ce-mi mai trebuie.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top