Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Romania
    Posts
    69
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor TV Cabo pe SRT 6***

    Rog stimatii colegi daca ma pot ajuta, in sensul ca nu-mi mai merge TV Cabo. Am un SRT 6125 pe care am pus patch-ul cel mai nou (cel cu V2) si binenteles ultimile key.
    Multumesc.

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Ireland
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu mai investiti bani si timp pt a deschide tv cabo. In citeva luni vor schimba versiunea de CA.

    PS: Momentan e inca vechia versiune.

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default ai putintica rabdare !

    TVCabo a schimbat RSA keys ! ele tocmai au redevenit "publice" ....

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Romania
    Posts
    69
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Totusi, as dori sa stiu mai merge pe SRT 6125? Daca da cum? Multumesc.

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default NU !

    NU nu merge ! sau mai exact inca nu !

  6. #6
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O sa mearga in cateva zile... prietenul nostru @energyps2 s-a intors din nou pe net si a spus ca ii va rezolva pe portughezi

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Never mind
    Posts
    449
    Posts Thanks / Likes

    Default

    s-a rez
    sat-key, croteam si in curand si rdi

  8. #8
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E ok acum!
    Multumim, @energyps2!

    P.S. Am lasat aproape o ora pe CABO si totul e ok... la fel si pe celalalte (spice, polsat, multi, sky, etc...)

    Numai bine!

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

  9. #9
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    portugal
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cumpara-ti unCoship sau Kaon sau un CAM daca vrei TV CABO dar o sa se mute pe nagra2

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. TV CABO vs SS2 ??
    By andreisky in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 16th April 2006, 18:03
  2. va rog frumos ajutor ajutor dbox1
    By gargarita in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 23rd December 2005, 08:54
  3. tv cabo down
    By pothead13 in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 25th July 2005, 15:06
  4. TV CABO AJUTOR !!!
    By Lystenyng in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 4th June 2005, 19:31

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top