Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Page 1 of 202 123 11 51 101 ... LastLast
Results 1 to 15 of 3017
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    93
    Posts Thanks / Likes

    Cool Receptoare Globo si Opticum

    Daca te intereseaza ceva ..intreaba..

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce stii despre Globo?

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    93
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Orice...
    Intreaba ce vrei sa stii si iti dau raspunsul...
    (sharing,patch,softuri...etc..)

  4. #4
    Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Romania
    Posts
    306
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Globo 7010A.Cumparat de o sapt. cu soft 1.3.38. Blocaje din primul minut.
    Am pus versiunea de soft 1.3.45 dar am probleme.Apare meniul de chei, dar nu pot intra sa editez.Receptorul se blocheaza pe anumite programe ,pe displayul receptorului apare 1.sau 2.sau 3. s.a.m.d. si receptorul nu mai raspunde la comenzi, apoi trebuie scos din priza ca sa reporneasca, si la pornire trebuie schimbat urgent pe alt program pentru a se debloca. Acest blocaj apare din aproximativ 30 in 30 secunde,deci nu poti viziona nimic. Aceeasi problema si cu 1.3.44. Am pus din nou 1.3.38. Si cu acesta se blocheaza dar mai rar,cam la 20-30 minute (daca schimb programele rapid se blocheaza foarte repede).Am crezut ca e sursa de tensiune, dar cred ca e de la soft.
    A mai intalnit cineva astfel de situatii?
    Va multumesc pt sfaturi!
    Bos-biciu ( Ant.1,5 al, H-H strong 2100,skystar2 ,Echocmart 791, , Echostar 770, Ant.0.9 Digi,Hyunday 1160, Amoko Alien.)

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da si la mine face dar numai la anumite programe codate in crypto. Eu de x. nu am putut sa sterg niste canale codate in crypto, pt ca cand am mers pe canalul respectiv imediat s-a blocat. Asa ca am sters tot TP-ul, si asa nu am probleme. Cred ca e ceva problema cu chei sau cu patch. Eu am Globo 7010A si cu soft 1.3.38 cu care a venit de la magazin.

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    93
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema cu blocharea provine de la flash..
    cauta un "tool" care stie sa stearga "flashul"..(dump flash)
    iar dupa aceea incarca din nou softul..
    foloseste nr.1.3.44

  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am un globo 7010. poti sa-mi spui te rog de unde iau ultimul patch si daca merge brumiere si/sau d+ cu el?Acu am 1.3.39 de la frocus luat.
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce procesoare sint in seria 6xxx respectiv 7xxx ?
    Nu se sterge flashul cu ,,erase" ? Cu dump dupa sw patch-uit ce sa facem ?! Daca ai ,,originalul" , ,,sheruieste-l" !
    Jitag ?
    Service manuals ?
    Stiu SSSP ? Spune ce ver de sw.

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    93
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Seria 6xxx foloseste procesoare 5518..de acea se misca mai greu..
    Seria 7xxx este inpartita in doua..FTA si CR..
    FTA are procesor ALI care este putin mai bun decat 5518..
    CR are pro...5119..este mai rapid si mai stabil...
    Flash..- idea e sa stergi flashul pt ca de acolo provine problema blocarii...
    fiecare sw are flash..adica daca e sters..softul nou til rescrie..
    Incearca sa folosesti sw-uri deja testate..
    daca apare unul cu nr..mai mare nu inseamna ca e mai bun...
    Pe site-uri sunt sw-uri cu aceleasi numere ..asta insemna ca dintre 10 sw-uri..1 e bun..
    sar putea sa incarci un sw ..modificat de cineva..si nu numai ca o sa ai probleme de blocare dar poate se bloceaza de tot receptorul..
    Cat despre Jtag_este o problema complicata...mai ales la seria 7xxxFTA..
    Ce intelegi prin service manual?(schematica sau manual de utilizare)

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    93
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cauta sw-ul 1.3.44..
    cu acesta merge si premierre si D+..

  11. #11
    Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Romania
    Posts
    306
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa inteleg ca daca se pune un soft original de la globo polska de ex. 1.3.40 care nu mai are emu,deci meniu de key,rec. globo 7010A nu se mai blocheaza?
    Bos-biciu ( Ant.1,5 al, H-H strong 2100,skystar2 ,Echocmart 791, , Echostar 770, Ant.0.9 Digi,Hyunday 1160, Amoko Alien.)

  12. #12
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    93
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asta daca ai rezolvat chestia cu stergerea flashului..
    pt ca sar putea ca sw-ul pus de tine ti-a distrus flashul..
    adica daca nu stergi cumva "flshul" degeaba pui un soft nou sau oficial..
    o parte din sw-ul "cu probleme "o sa ramana pe flash..
    Ti-asi sugera o rezolvare cu "Jtag" dar din pacate la seria 7xxxFTA este
    o interventie complicata...nu mai e ca la seriile mai vechi( adica cu "jumper")..aici ca sa citesti datele trebuie sa pui o rezistenta de la un loc pe celalalt.....in felul asta pui receptorul din mod normal in modul "DEBUG"
    -adica asa iti permite sa citesti datele..si sa poti afla problema..

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by CryBaby View Post
    Daca te intereseaza ceva ..intreaba..

    Sunt posesorul unui receptor Opticum 4000A are versiunea de soft 1.3.39 am pus si eu versiunea 1.3.40 luata de pe siteul oficial si intradevar nu decodeaza nimica , am revenit la 1.3.39 . Te rog frumos pune si tu niste linkuri catre softuri mai noi pentru acest model si metode " sigure " de patchuire . Mersi mult .

  14. #14
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by CryBaby View Post
    Ce intelegi prin service manual?(schematica sau manual de utilizare)
    Prima , banuiesc ca nu le faceti service dupa user manual
    Multumesc pt informatii .

  15. #15
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    93
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by smv167 View Post
    Prima , banuiesc ca nu le faceti service dupa user manual
    Multumesc pt informatii .
    Daca este inca in garantie nu ti-asi sugera implicarea in schematica..
    Orice modificare se vede...si atunci iti pierzi garantia...
    Dar daca ai probleme serioase apeleaza la service...
    Daca tia expirat garantia o sa incerc sa te ajut cu informatii

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top