Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Donate to support this site...

Page 3 of 202 FirstFirst 123451353103 ... LastLast
Results 31 to 45 of 3017
  1. #31
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chestia nasoala este ca 7010CR nu prea are suport ( patchuri ) pentru decodare sau cel putin nu am gasit eu . Daca ai cunostinta de softuri noi pentru acest model pune si tu o adresa , eu am gasit doar pe frocus .

  2. #32
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default globo = crybaby

    ar trebi baieti de la globo sal puna pe crybaby pe statul lor de plata
    e cel mai meseriash.
    chiar acumacu ajutorul lui merge si la mine televizorul )
    dau multe
    multumesc man

  3. #33
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by romanessi View Post
    ar trebi baieti de la globo sal puna pe crybaby pe statul lor de plata
    e cel mai meseriash.
    chiar acumacu ajutorul lui merge si la mine televizorul )
    dau multe
    multumesc man

    Pe langa faptul ca este cel mai meserias in receptoare GLOBO este si amabil . Trebuie sprijinit sa formeze o comunitate GLOBO pe acest forum unde sa discutam si noi problemele cotidiene ( patchuri si key ) .Sa ai parte numai de bine Cry Baby

  4. #34
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by romanessi View Post
    ar trebi baieti de la globo sal puna pe crybaby pe statul lor de plata
    e cel mai meseriash.
    chiar acumacu ajutorul lui merge si la mine televizorul )
    dau multe
    multumesc man
    Ce receptor ai ? eu am Opicum 4000A are firmware ver. 1.3.39 decodeaza unele programe dar putine , il am la tara receptorul dar ma gandesc serios sa imi iau si la bloc un kit de receptie satelit . Prima optiune GLOBO ieftin si bun si are suport tehnic ( patchuri )foarte bun , turci fabrica o clona de Globo 7xxx se numeste Yumatu IQ si lucreaza baieti la firmware intr-o veselie si nici rusi nu se lasa . Abunda siteurile de softuri , trebuie doar rabdare si timp sa cauti ce-ti trebuie

  5. #35
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default 7010cr

    nui cel mai grozav dar merge
    cpu ii in regula
    usor de scris cdaca ai cu ce ( aici iara la CryBaby)
    in general ok

  6. #36
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by romanessi View Post
    nui cel mai grozav dar merge
    cpu ii in regula
    usor de scris cdaca ai cu ce ( aici iara la CryBaby)
    in general ok
    Da si tu detalii despre ce stie sa faca ( decodeze ) poate starnesti interesul cititorilor eu unul deja sunt interesat de acest model 7010CR dar nu prea am vazut softuri pentru el .Daca ai vreo adresa puneo aici la vedere so vada si ochiul nostru al celor incepatori .

  7. #37
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by CryBaby View Post
    Daca este inca in garantie nu ti-asi sugera implicarea in schematica..
    Curiozitate pur ... intelectuala
    Ce solutie de LAN au : SSSP / SBCL / RS232->Ethernet / LAN inclus ?
    S'auzin de bine !
    Quote Originally Posted by stargate99ro View Post
    .La cele cu conectare LAN este mai greu avem netul pe baza de IP si MAC si nu asi dori sa mai platesc un abonament in plus
    Este o gluma buna

  8. #38
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Este o gluma buna [/quote]



    Poate nu m-am exprimat prea " academic " , am vrut sa spun ca nu iau in calcul achizitionarea unui receptor cu conectare LAN deoarece calculatorul il tin aproape tot timpul conectat la internet iar internetul il avem be baza MAC-ului placi de retea si nu vreau sa ma complic cu schimbari de MAC sau cu achizitionarea si a unui router . Ma bucur ca te-am facut sa razi la 03,16 dimineata smv167 dar nu toti suntem " doctori " cred ca acesta este rolul acestor forumuri ca cei mai pregatiti sa invete pe incepatori .Va doresc numai bine

  9. #39
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Curtea de Arges
    Posts
    167
    Posts Thanks / Likes

    Angry

    Am o problema legata de 2 rec globo pe care le vreau pse in sharing: opticum 7100cr (Max tv) si un Globo 7010 A. Problema este ca cel din urma SE TOT BLOCHEZA.. Are pe el sw 1.3.38. Spuneti-mi si mie ce combinatie trebe pusa pe cele doua sa nu mai am probleme. Thx
    benix

  10. #40
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Are cineva acest receptor Globo 4000 http://www.mondoplast.ro/index.php?pg=ft&id=2540 sa dea detalii despre el cum merge . Maestre Cry Baby ce parere ai despre el ?

  11. #41
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    93
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Quote Originally Posted by benix View Post
    Am o problema legata de 2 rec globo pe care le vreau pse in sharing: opticum 7100cr (Max tv) si un Globo 7010 A. Problema este ca cel din urma SE TOT BLOCHEZA.. Are pe el sw 1.3.38. Spuneti-mi si mie ce combinatie trebe pusa pe cele doua sa nu mai am probleme. Thx
    Pe 7100CR foloseste sw-ul 2.3.60...iar pe 7010A 1.3.44...
    Intrebarea e...cu ce faci sharing...cu cablu sau cu "splitter wierless"..
    Daca e cu cablu..ce lungime are?
    Softurile in majoritate sunt concepute pt splitter...

  12. #42
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    93
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stargate99ro View Post
    Are cineva acest receptor Globo 4000 http://www.mondoplast.ro/index.php?pg=ft&id=2540 sa dea detalii despre el cum merge . Maestre Cry Baby ce parere ai despre el ?
    Face parte din seria cu "chip 5518"
    Este mai lent decat seriile noi..dar gasesti sw-uri pt el aproape pe fiecare site de satelit...(este compatibil cu softurile "yumatu, startrack")
    Dar nu are modulator RF....

  13. #43
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Curtea de Arges
    Posts
    167
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sharig fac pe cablu utp 5-6 m. Nu am mai avut probleme pana acum si am folosit diverse cobinatii (6010 cr - 6010cr, 7100cr-7100cr, 7100cr-6010cr). La 6010 cr am mers cu ftp aproape 25 m, si nu am avut probleme. Te rog da-mi si mie un site ceva pt 7100 cr de unde sa iau o versiune de sw compatibila.Pe 7010 tocmai am pus 1.3.44.
    benix

  14. #44
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by CryBaby View Post
    Face parte din seria cu "chip 5518"
    Este mai lent decat seriile noi..dar gasesti sw-uri pt el aproape pe fiecare site de satelit...(este compatibil cu softurile "yumatu, startrack")
    Dar nu are modulator RF....

    Mersi mult boierule , amabil cum te stiu , sa ne traiesti .

  15. #45
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Maestre Cry Baby te mai deranjez cu o intrebare , am un Comutator DiSEqC 2x1
    si imi face probleme , cred eu , daca stau pe lnb1 cand vreau sa trec pe lnb2 imi zice ca nu am semnal daca scot cablul de antena din spatele receptorului 2-3 secunde isi revine semnalul , posibil sa fie dus ?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top