Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Donate to support this site...

Page 2 of 202 FirstFirst 12341252102 ... LastLast
Results 16 to 30 of 3017
  1. #16
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    93
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stargate99ro View Post
    Sunt posesorul unui receptor Opticum 4000A are versiunea de soft 1.3.39 am pus si eu versiunea 1.3.40 luata de pe siteul oficial si intradevar nu decodeaza nimica , am revenit la 1.3.39 . Te rog frumos pune si tu niste linkuri catre softuri mai noi pentru acest model si metode " sigure " de patchuire . Mersi mult .
    Dami un ID yahoo si ..povestim....
    Last edited by CryBaby; 18th February 2007 at 22:10.

  2. #17
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by CryBaby View Post
    Dami un ID yahoo si ..povestim....
    id meu de mess este stargate13ro , mersi pentru amabilitate .

  3. #18
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @CryBaby da-mi si mie ID -ul tau de mess.

  4. #19
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucuresti
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1) Exista vers de emu pentru opticum 400TS care sa faca auto update pe TPS?
    2) Daca nu exista cu ce soft as putea folosi vplug-ul care face autoupdate la TPS pentru a decoda cu computerul ?

    Merci !
    cristi

  5. #20
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    RESITA
    Posts
    136
    Posts Thanks / Likes

    Question Opticum 4000

    Vreau sa iau de la PROSAT acest receptor ,merita sau nu? adica are patchuri actualizate ,de unde le iau? ce programe merg pe ce sisteme de codare?

    Multumesc pt. informatii

  6. #21
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    93
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by torpedo11 View Post
    @CryBaby da-mi si mie ID -ul tau de mess.
    cryngbby (yahoo)

  7. #22
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    93
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by BLD View Post
    Vreau sa iau de la PROSAT acest receptor ,merita sau nu? adica are patchuri actualizate ,de unde le iau? ce programe merg pe ce sisteme de codare?

    Multumesc pt. informatii
    Eu cred ca merita....are patchuri...dar are si editor de chei cu care poti actualiza cheile....aproape toate sistemele merg numai cu "seca " e o mica problema

  8. #23
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    93
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristi View Post
    1) Exista vers de emu pentru opticum 400TS care sa faca auto update pe TPS?
    2) Daca nu exista cu ce soft as putea folosi vplug-ul care face autoupdate la TPS pentru a decoda cu computerul ?

    Merci !
    Foloseste softul 2.3.62...

  9. #24
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Uitati o pagina cu softuri pentru GLOBO http://xxzheka.rocity.net/globo/globo.html

  10. #25
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by CryBaby View Post
    Daca te intereseaza ceva ..intreaba..

    Cry Baby explicane si nou cand se foloseste optiunea Dump Flash din bootloader ca poate multi nu stiu la ce foloseste sau cand se foloseste ? Multumesc pentru raspuns .

  11. #26
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    93
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stargate99ro View Post
    Cry Baby explicane si nou cand se foloseste optiunea Dump Flash din bootloader ca poate multi nu stiu la ce foloseste sau cand se foloseste ? Multumesc pentru raspuns .
    in chestia asta "NU INTRA DACA NU AI PROBLEME CU RECEPTORUL"
    numai daca ai probleme cu blocarea canalelor...
    "Asi dori sa nu o foloseasca nimeni"

  12. #27
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc mult MAESTRE meriti o bere ( chiar si virtuala )

  13. #28
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cry Baby , din familia GLOBO ce receptor crezi tu ca este mai bun si mai de viitor , asi dori sa mai cumpar un receptor .Multumesc mult .

  14. #29
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    93
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stargate99ro View Post
    Cry Baby , din familia GLOBO ce receptor crezi tu ca este mai bun si mai de viitor , asi dori sa mai cumpar un receptor .Multumesc mult .
    Eu cred ca 4100TSCR..dar din pacate in Romania nu sunt programe DVB-T
    asa ca asi ramane la 7010CR sau 7100CR...
    sau asi mai astepta pana o sa vina seria cu conectare "LAN"

  15. #30
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by CryBaby View Post
    Eu cred ca 4100TSCR..dar din pacate in Romania nu sunt programe DVB-T
    asa ca asi ramane la 7010CR sau 7100CR...
    sau asi mai astepta pana o sa vina seria cu conectare "LAN"
    Spre 7010CR m-am orientat si eu 7100CR nu am vazut la niciun magazin online din ROMANIA . Daca ai ideie unde asi putea gasi 7100CR in ROMANIA da si mie o adresa la pare mai meserias decat 7010CR .La cele cu conectare LAN este mai greu avem netul pe baza de IP si MAC si nu asi dori sa mai platesc un abonament in plus
    Last edited by stargate99ro; 20th February 2007 at 00:40.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top