Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Donate to support this site...

Page 201 of 202 FirstFirst ... 101 151 191199200201202 LastLast
Results 3,001 to 3,015 of 3017
  1. #3001
    Member Teacher
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    135
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    intre doua globo 7010 se poate face share doar cu cablu nullmodem
    daca se face la mai mult de doua este nevoie de home switch
    http://www.elstar.ro/?page=shop/flyp...ed168a432acf5c
    http://www.elstar.ro/~elstarsat/manu...ch_Opticum.JPG

  2. #3002
    Junior Member Master
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Cluj Napoca
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default Help

    Buna tuturor. Detin un OPTICUM MULTIVIEW, functioneaza perfect, insa as vrea sa decodeze si cateva canale cryptoworks de exemplu cele de pe 5E 12 111 . Ma ajuta cineva cu un soft? Va multumesc mult, o zi buna tuturor

  3. #3003
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    79
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by C8ILU' View Post
    Buna tuturor. Detin un OPTICUM MULTIVIEW, functioneaza perfect, insa as vrea sa decodeze si cateva canale cryptoworks de exemplu cele de pe 5E 12 111 . Ma ajuta cineva cu un soft? Va multumesc mult, o zi buna tuturor
    Nu era necesar sa postezi in doua locuri aici era suficient.
    incearca aici http://www.zucha.sk/Satelity/opticum...a-skylink.html

  4. #3004
    Junior Member Master
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Cluj Napoca
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default

    imi cer scuze, vroiam sa ma fac auzit. multumesc
    o zi buna

  5. #3005
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default Intrebare

    Imi poate spune cineva de unde bag subtitrajul din telecomanda la un Opticum 7100 sau 7010...etc

    La unele canale focus necesita subtitraj manual si nu gasesc tasta,le-am incercat pe toate
    ----------------------------------------------

  6. #3006
    căutător pe gugăl Expert
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    No Man's Land
    Posts
    1,239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    http://www.antennawebshop.hu/images/...7100cxe_t2.jpg - butonu alb
    receptorul nu stie subtitrari dvb cu soft patchuit numai cu softul oficial
    Din această dilemă nu puteţi ieşi... Am zis!
    I.L. Caragiale - O scrisoare pierdută



  7. #3007
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Butonul alb este nefunctional.....dar daca zici ca,cu soft pachuit nu mere nici nu mai conteaza

    Thanks
    ----------------------------------------------

  8. #3008
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    CARANSEBES
    Posts
    183
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ami spune cineva la un opticum 7010 ce fel de cablu rsr trebuie ce program de incarcat cheile,si un link bun pt acest receptor pt sw si chei.multumiri anticipate
    CAMPIONI AM FOST CAMPIONI VOM FII STEAUA BUCURESTIII

  9. #3009
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    CARANSEBES
    Posts
    183
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc pentru raspuns
    CAMPIONI AM FOST CAMPIONI VOM FII STEAUA BUCURESTIII

  10. #3010
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    188
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sallut,
    Intr-un Opticum 4160lcx a fost scrisa o imagine ALI3329C_05000B00_galaxy in loc de ALI3329C_05000200. Acum nu mai porneste, led-ul care indica prezenta tensiunii este rosu, daca apesi butoanele sus, jos afiseaza 8 pe panoul frontal.

    Cum se poate readuce la viata acesta ? Multumesc.

  11. #3011
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    188
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa ce a stat toata ziua scos din priza am observat ca acum porneste si pe tv apare urmatorul mesaj:
    "SW is not designed for this HW , please change back to official SW! 05000200035de6 05000b00"

    change back... change back dar cum? Am conectat cablul pe serial dar nu misca nimic. Inainte era oprit in stand-by si il porneam din telecomanda dar acum telecomanda nu functioneaza. Il scot din priza il bag la loc apare ON si apoi mesajul.
    Va rog sa ma ajutati...

  12. #3012
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    228
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi că este un program cu care poți resofta cu un nou de corect.Imi scapă acum cum se numește,dar am rezolvat problema astfel acum multi ani.

  13. #3013
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    188
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by satlinkro View Post
    Vezi că este un program cu care poți resofta cu un nou de corect.Imi scapă acum cum se numește,dar am rezolvat problema astfel acum multi ani.
    Da... am folosit Upgrade Tool Version 2.0.0c si s-a resoftat.
    Acum alta intrebare:
    1. ce versiune de soft imi recomandati sa pun pe el ?
    2. este posibil sa-l conectez prin serial la oscam ?

  14. #3014
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Eugen View Post
    Da... am folosit Upgrade Tool Version 2.0.0c si s-a resoftat.
    Acum alta intrebare:
    1. ce versiune de soft imi recomandati sa pun pe el ?
    2. este posibil sa-l conectez prin serial la oscam ?
    este posibil, pe windows cu oscam cygwin, sau il legi cu receptorul pe care iti ruleaza oscamul si daca are rs-232 acel receptor

  15. #3015
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    188
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by alexandrion View Post
    este posibil, pe windows cu oscam cygwin, sau il legi cu receptorul pe care iti ruleaza oscamul si daca are rs-232 acel receptor
    L-am legat cum ai spus dar nu primesc nimic de la receptor.
    Receptorul pe ce trebuie setat la CARD SHARE ca sa lucreze cu oscam ? SSSP, DREAM SHARE...
    Acum incerc alta varianta: am legat serialul de la receptor intr-un converter serial-ethernet si am pus oscam pe nas. Dar problema este ca nu primesc nimic pe serial de la receptor.
    Sa folosesc alt firmware? Acum este incarcat un ALI3329C_05000200_globo_cr_xbox_led_emu_1.4.62

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top