Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9

Thread: HSS in loop

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    pe la munca sau pe acasa
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Question HSS in loop

    Am montat recent un al doilea HSS 1160 NA in loop cu altul si am o dilema :
    ambele receptoare amesteca frecventele ( INTELSAT si HOTBIRD ) de am innebunit selectandu-le. Am mai observat ca am probleme cu semnalul pe Hotbird
    de atunci.Nu stiu ce dreaq de setari sa le fac sa mearga cum trebuie.In plus acum imi da tp-urile Digi in dublura si pe V si pe H cu aceleasi programe.
    HELP PLS
    DIGI TV-2xHSS1160NA- 1.2m offset - 2xSmartTitanium 0.2dB

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu te necaji, nu ai ce sa-i faci-e problema de soft!
    La fel imi face si mie cand selectez HB si fac cautare automata!
    Ca sa nu le amestece ai o singura solutie:
    -sa iei manual toate transponderele de pe HB, si ca sa nu ia si canalele criptate, selecteaza optiunea "necriptate".Astfel vei avea de la 1 programele de pe Intelsat, iar de la 201 cele de pe HB!
    Daca mai trebuie sa faci si "Factory set" vreodata,.......?

    Rabdare si tutun!

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Transponderele pe Verticala i-ti marg pe conserva s-au numai daca le decuplezi

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    pe la munca sau pe acasa
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ma enerveaza rau treaba asta cu loop.Cred ca m-a mancat undeva....
    DIGI TV-2xHSS1160NA- 1.2m offset - 2xSmartTitanium 0.2dB

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    stadion Steaua
    Posts
    1,471
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Pepo875 View Post
    Am montat recent un al doilea HSS 1160 NA in loop cu altul si am o dilema .......HELP PLS
    Cu un altul ce?Eu am in loop cu un Humax5400 si merge fara probleme.Daca te referi tot la nu 1160 atunci alta e problema .

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    pe la munca sau pe acasa
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    Cu un altul ce?Eu am in loop cu un Humax5400 si merge fara probleme.Daca te referi tot la nu 1160 atunci alta e problema .
    tot cu 1160
    DIGI TV-2xHSS1160NA- 1.2m offset - 2xSmartTitanium 0.2dB

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    pe la munca sau pe acasa
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce trebuie facut ca in momentul cand scanez 12687V sa nu mai dubleze programele de pe 12687H?
    DIGI TV-2xHSS1160NA- 1.2m offset - 2xSmartTitanium 0.2dB

  8. #8
    Haiduc Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Latitude: 44.202°, Longitude: 27.322°, Bărăgan City
    Posts
    1,735
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Pepo875 View Post
    ce trebuie facut ca in momentul cand scanez 12687V sa nu mai dubleze programele de pe 12687H?
    Încearcă să razi toate frecvenţele de pe Intelsat (asta ca să nu dai reset), bagi una de DIGI şi dai rescan. Poate ai noroc....
    Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    pe la munca sau pe acasa
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bibbicu View Post
    Încearcă să razi toate frecvenţele de pe Intelsat (asta ca să nu dai reset), bagi una de DIGI şi dai rescan. Poate ai noroc....
    Am incercat si asta si n-am avut noroc.

    Alte idei?
    DIGI TV-2xHSS1160NA- 1.2m offset - 2xSmartTitanium 0.2dB

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top