Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default humax 5400 si max tv

    Salutari, as vrea sa intreb merge pe humax 5400z cartela de max, multumesc pentru raspunsuri, numai bine.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Germany
    Posts
    227
    Posts Thanks / Likes

    Default max

    eu am avut un vaci 5400 si 5300 si mergea brici ....
    ps esti din Ra? cred c te stiu
    --Irci5400;Vaci5300;dbox2(enigma);Conserva Digi(full);Cas2;Matrix;Aston1.3;Irdetto;Via; si un kat.. UFS 910 un Diablo2.3 si un Toroidal !si citeva lzi de Bere! ;o)

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Gun1 View Post
    eu am avut un vaci 5400 si 5300 si mergea brici ....
    Esti sigur ca ai avut un VACI 5400?
    @mesagero
    Nu merge direct in slotul lui Humax 5400, doar daca bagi in slotul CI un modul Viaccess sau Zetacam.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Germany
    Posts
    227
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Gun1 View Post
    eu am avut un vaci 5400 si 5300 si mergea brici ....
    ps esti din Ra? cred c te stiu
    greseala mea un irci 5400 cu modul Viaccess negru cred
    si cu un vaci 5300 ..asa e ok Kroky..?
    dac erai bun fceai tu corectura.( joke ;o) ). funciunea edit a disprut
    --Irci5400;Vaci5300;dbox2(enigma);Conserva Digi(full);Cas2;Matrix;Aston1.3;Irdetto;Via; si un kat.. UFS 910 un Diablo2.3 si un Toroidal !si citeva lzi de Bere! ;o)

  5. #5
    Junior Member Friend
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default Max tv Humax

    Merge Humax 5400 cu cam modul viacces negru.Cu viacces modulu rosu ai probleme. ASA A FOST CEL PUTIN LA MINE

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    M-am referat la humax 5400z cu ******, am crezut ca face treaba vreun emulator...Multumesc pentru raspunsuri, Gun1, nas crede ca ma sthi, navem de unde...sint din TM. Salutari.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Belgica,Antwerpen
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am probeme cu un 5300 VACI...cu cartela in modulul emblemat al receiver-lui se tot blocheaza.
    Vu+Duo,Humax HDCI 2000,Dreambox500,Digi TV,Max TV,Triax 1,10cm,PhilipsLNB,Diablocam,CAS 3,InfinityUSB,E.T.C.-raPromax TV Explorer

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top